Negende Survento jeugdvoetbaltoernooi

7
106

SURHUISTERVEEN – Van maandag 4 tot en met zaterdag 9 juni a.s. wordt al weer het negende Survento jeugdvoetbaltoernooi gehouden. De organisatie is net als de voorgaande jaren in handen van de plaatselijke voetbalverenigingen ’t Fean ’58 en v.v. Surhuisterveen. Het groots opgezette jeugdtoernooi heeft inmiddels een uitstekende naam opgebouwd. Net als het vorige jaar wordt het toernooi over zes dagen gespeeld. Het aantal deelnemende teams is maar liefst 90. Er nemen ook meisjesteams deel. De aanvang van de wedstrijden op de doordeweekse dagen is 18.30 uur, terwijl zaterdagmorgen om 9.00 uur wordt afgetrapt.

7 REACTIES

  1. I do not even understand how I finished up here,
    but I believed this post was once good. I do not understand who you’re but definitely you
    are going to a famous blogger in the event you aren’t already.
    Cheers!

  2. Hi there, I log on to your blog like every week. Your story-telling style is
    awesome, keep doing what you’re doing!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here