Scheepjes kijken, vis eten en genieten!

0
71
Zoutkamp Pinksterfeesten-41

ZOUTKAMP – Van tevoren zei voorzitter Gaele Postma het al: “de Pinksterfeesten worden weer een groots festijn”. En hij kreeg gelijk. Uiteraard geholpen door het prachtige weer, maar vooral door het bomvolle programma, trokken vele dagjesmensen naar het dorp. Ze genoten met volle teugen. Muziek klonk vanaf het Waterpiratenfestival, de hongerige mens kon zich tegoed doen aan uiteraard vis en er was genoeg te zien. Een heleboel schepen, maar touwtrekken op het water en natuurlijk uiteindelijk op Pinkstermaandag, bekend staande als Vlaggetjesdag, dé Garnalenkoningin.

Zoutkamp Pinksterfeesten-10

Zoutkamp Pinksterfeesten-53

Zoutkamp Pinksterfeesten-51Zoutkamp Pinksterfeesten-13Zoutkamp Pinksterfeesten-5Zoutkamp Pinksterfeesten-11

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here