Volle akoestische koopavondblues

0
77

ZUIDHORN – Op 1 juni vindt er weer een koopavondblues plaats in Hotel in ’t Holt te Zuidhorn. Ditmaal treedt de de Zuidhornse singer/songwriter Mirjam Zuiderveld op. Eind vorig jaar won ze in het muziekcafe ‘de Amer’ in Amen de Ab Sligter Award voor singer/songwriters met haar eigen werk. Mirjam is onlangs een samenwerking aan gegaan met de eveneens in Zuidhorn woonachtige Bill Baboon, die behalve zang ook sologitaar en mondharmonica voor zijn rekening neemt. Een interessante samenwerking waarmee beide muzikanten ook buiten Zuidhorn in the picture komen: Op 2 juni spelen ze op het Ruige Land Festival in Grijpskerk om 16.30 uur.
Deze keer staat de koopavondblues in het teken van de jaarlijkse leerlingendag, dat betekent traditiegetrouw een patatje voor alle leerlingen en medewerkers van muziekburo Bill Baboon. Daarna begint om 19.00 uur meteen de ‘Unplugged’ avond met de volgende acts: Mirjam Zuiderveld en Bill Baboon, Miguel de Souza, met een speciaal gastoptreden van de jonge gitarist Tiago, Ameñev, F.J.Fritz, Shakey Deal en PUR. De entree op de koopavondblues is zoals gewoonlijk gratis. Voor meer informatie over deze avond kijk op www.billbaboon.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here