Uitvaartzorg van Stad tot Wad maakt winnares blij

1
124
prijsuitreiking van stad tot wad

UITHUIZEN – Uitvaartzorg van Stad tot Wad en Nuvema Uitvaartverzekeraar konden mevrouw De Vries uit Leens blij maken afgelopen week. Zij was de winnaar van een prijsvraag van Nuvema uitvaartverzekeraar tijdens de rode loper actie in Uithuizen op zaterdag 12 mei. Zij ontving van Tjitte van der Wal van Nuvema uitvaartverzekeraar het fototoestel, waarbij door Expert een hoesje voor het toestel werd aangeboden. Van Ebel Kremer van Uitvaartzorg van Stad tot Wad ontving mw. De Vries een pakketje informatie, waaronder het magazine ToBe. Overigens ontvangen alle andere deelnemers aan de prijsvraag binnenkort van Uitvaartzorg van Stad tot Wad de nieuwste uitgave van ToBe als “troostprijs”.

1 REACTIE

  1. Its like you read my mind! You appear to know so much about this,
    like you wrote the book in it or something. I think that
    you could do with a few pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is fantastic blog.
    A great read. I will definitely be back.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here