Geslaagde tiende editie van Drie Provinciëntoernooi

0
137
Drie Provincien toernooi Niekerk

NIEKERK – Afgelopen weekend, 31 mei, 1 juni en 2 juni, werd op de velden van vv Niekerk voor de 10e keer het Drie Provinciëntoernooi gehouden. Ondanks het slechte weer op donderdag, werd het wederom een geslaagd jeugdvoetbaltoernooi, waar ongeveer 800 jeugdspelers aan deelnamen.

Alle jeugdteams van vv Niekerk, op F3 na, kwamen in actie en speelden tegen teams uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Opvallend was dat maar liefst vijf teams van vv Niekerk op de eerste plaats in hun poule eindigden. Dit waren Niekerk B2, Niekerk A1, Niekerk E1, Niekerk Meisjes D1 en Niekerk E2. Vanwege het jubileum was burgmeester Kor Dijkstra van de gemeente Grootegast bereid gevonden de prijzen na het ochtendtoernooi op zaterdag uit te reiken. Na 10 jaar commissielid te zijn geweest, werd later die dag afscheid genomen van Roelf-Jan Hazekamp. Hij zorgde er al die jaren met name voor dat het speelschema in elkaar werd gezet.