Het EK voetbal: zwetende mannen en Bavaria-babes

0
228
BavariaDress Miss Streekkrant-29

GROOTEGAST – De Streekkrant organiseerde een fotoshoot voor deze EK-Bijlage met onze eigen Miss Streekkrant, Angela Spijkerman uit Grijpskerk. Maar liefst twintig jongemannen stonden afgelopen donderdagavond op haar te wachten op het voetbalveld van FC Grootegast. Deze ware kampioenen van het eerste team van FC Grootegast lieten dit seizoen al even zien wat de bedoeling was: winnen! Voor hun een mooie dame om op de foto mee te gaan en voor Angela regelden we een echte designerjurk: de Bavariajurk, die dit jaar ontworpen is door het designduo Spijkers en Spijkers. Helaas viel de regen echt met bakken uit de hemel, maar ja, het leven van een fotomodel gaat niet altijd over rozen. Dat een beetje afzien er bij hoort, hebben we allemaal al jaren op de televisie kunnen aanschouwen. Maar ook Angela had het goed voor elkaar met een eigen bodyguard en een personal assistent die met een paraplu achter haar aan liep. Bovendien kon zij een blik in de kleedkamer werpen, ook geen onaangenaam gezicht. Oranje en rood-wit-blauw, in de combinatie met het tenue van de jongens wat zo groen als gras is, het decor kon slechter.

Maar goed, wat nou eigenlijk echt en alleen van belang is, de foto’s. Die zijn prachtig. En nu hopen we hetzelfde van de prestaties van onze mannen op het EK.

BavariaDress Miss Streekkrant-10

BavariaDress Miss Streekkrant-19

BavariaDress Miss Streekkrant-31

BavariaDress Miss Streekkrant-4