Inspiratie voor oranje

0
108
BavariaDress Miss Streekkrant-25

GROOTEGAST – De kampioenen van FC Grootegast poseerden afgelopen week gewillig met onze eigen Miss Streekkrant, de uit Grijpskerk afkomstige Angela Spijkerman. Deze jongens hebben de winst al binnen gesleept, nu ‘onze andere jongens’ nog. Angela kwam als een echte Bavaria babe ten tonele en dat de regen met bakken uit de lucht viel, kon haar niet echt deren. Over het komende EK voetbal waren alle aanwezigen het eens: “we kijken alle wedstrijden”. Verderop in deze Streekkrant de eerste van onze EK-bijlages. Met uiteraard nog meer foto’s en een oranjelegioen uit Zuidhorn dat inmiddels al niet meer in Nederland aanwezig is, maar ook de oranjegekte in de winkels, een kenner over de kansen van Oranje en de voorspellingen van de amateurs.