Stichting het KinderKwartier en SKSG gaan fuseren

0
88

REGIO – Stichting het KinderKwartier en SKSG gaan per 1 juli 2012 fuseren. SKSG en het KinderKwartier zijn beide professionele organisaties, die kinderopvang als maatschappelijke dienstverlening zien zonder winstoogmerk. De opbrengst wordt besteed aan de kinderopvang zelf.

Beide partijen gaan ervan uit dat door fusie de kinderopvang in het Westerkwartier versterkt wordt. In plaats van te concurreren wordt samen verder gegaan. Alle lopende contracten worden overgenomen door SKSG. De opvang van kinderen zal op de vertrouwde manier doorgang vinden, voor hen verandert er door de fusie niets. Per 1 juni gaat Mei Lan Tan uit dienst als bestuurder van Stichting het KinderKwartier. Cathy Boltje is directeur/bestuurder van SKSG, waarin het KinderKwartier zal opgaan.