Genoeg activiteit in De Wettervlecke

0
117

SURHUISTERVEEN – Zwembad de Wettervlecke in Surhuisterveen heeft meerdere activiteiten op stapel staan. Op 21 juni vindt de eerste Midzomernachtduik plaats in zwembad Wettervlecke in Surhuisterveen. Onder het motto een hete zomeravond vol verrassingen’ worden de bezoekers op een plezierige manier ontvangen in het Feanster zwembad. Het bad is hiervoor geopend van 21.00 tot 23.00 uur. Van 25 tot en met 28 juni wordt in Zwembad Wettervlecke weer de jaarlijkse zwem4daagse georganiseerd. Iedereen die in bezit is van diploma A kan hier aan mee doen. De bedoeling is dat deelnemers iedere dag minimaal 500 meter zwemmen, waarna er een herinneringsmedaille klaar ligt. De zwem4daagse is tevens een onderdeel van de Feanster supermedaille. Wie mee doet aan de wandel- en zwem4daagse,de fiets2daagse en de Super Survival Surhuisterveen komt in aanmerking voor de felbegeerde supermedaille. Deelnemerskaarten voor deze supermedaille, zijn af te halen bij de kassa van het zwembad. Naast het zwemmen worden er nog een groot aantal activiteiten in en rond het bad georganiseerd. De start is iedere avond om 19.00 uur.