Geslaagden 2012

203
845

RSG De Borgen – De Woldborg Grootegast

VMBO Basisberoepsgerichte leerweg: Josien Bremer, Marum;Patrick de Jonge, Marum;Jeffrey Louwes, Marum;Feiko Marinus, Doezum;Wouter van der Molen, Sebaldeburen;Jessica Renkema, Grootegast;Marius Stuursma, Kornhorn;Janko Tuintjer, Sebaldeburen;Anne Turk, Grootegast;Lise Zeemering, Grootegast;

VMBO Kaderberoepsgerichte leerweg: Susan Benedictus, Marum;Natascha Bijma, Marum;Johan Doornbosch, Niekerk Grootegast;Marcel Drent, Marum;Weiko Drent, Marum;Kim Ellens, Marum;Edwin Elshof, Marum;Priscilla Evers, Opende;Sarina Feenstra, Marum;Joost Gorter, Niekerk Grootegast;Nathan Homan, Niebert;Ellen Huizinga, Niekerk Grootegast;Bart Jelsma, Marum;Jasper Jonker, Grootegast;Anna Maaike Kalfsbeek, Sebaldeburen;Robert Kits, Sebaldeburen;Susan Laturiuw, Noordwijk GN;Edwin Niehof, Grootegast;Sietske Nijboer, Grootegast;Jelle Ploeg, Niekerk Grootegast;Max Rademaker, Doezum;Wouter Raven, Marum;Ellen van Slooten, Noordwijk GN;Dennis Swieringa, Marum;Bas Vleeming, Lucaswolde;Leonie de Vries, Marum;Lisanne Westerhof, Marum;

VMBO Theoretische leerweg: Daphne Bos, Marum;Egbert Bosklopper, Lutjegast;Laura Bos, Marum;Marwin Buiter, Doezum;Teije Datema, Sebaldeburen;Jessica Dermois, Marum;Elmar Diekstra, Marum;Sem Diepeveen, Leek;Ewoud Dijkstra, Nuis;Manon Dinkla, Marum;Harriëtte Drent, De Wilp GN;Dana Duursma, Marum;Nico Goeijenbier, Marum;Annika van der Heide, Doezum;Marco Helmus, Grootegast;Ferdinand Hoeksema, Grootegast;Thom Hoiting, Doezum;Wilko Homan, Marum;Peter Horneman, Niekerk Grootegast;Dirk Jagersma, De Wilp GN;Derk Kuipers, Doezum;Tom Leistra, Oldekerk;Linda Logtmeijer, Grootegast;Pim van der Meulen, Marum;Kevin Mollema, Marum;Marieke Oosterhuis, Marum;Silvan Ottens, Niekerk Grootegast;Nico Reitsema, De Wilp GN;Sander Rijkee, Marum;Renée Solle, Grootegast;Yvonne Stob, Grootegast;Willem Storteboom, Kornhorn;Bas Struiksma, Boerakker;Pascal Stuivenwold, Marum;Jordy Swieringa, Marum;Luuk van der Til, Oldekerk;Shanna Tjoelker, Oldekerk;Arneld van der Veen, Boerakker;Annet Veenstra, Grootegast;Céline Veenstra, Kornhorn;Iris van Wagensveld, Noordwijk GN;Anouk Wendel, Marum;Jan Westerhof, Niekerk Grootegast;Laura Wierenga, Marum;Eline Wiersinga, Noordwijk GN;Sietse van der Wijk, De Wilp GN;Steven Wijkstra, Niekerk Grootegast;

AOC Terra VMBO Groen te Oldekerk

VMBO Landbouwbreed Gemengde Leerweg: Joke Ausma, Sebaldeburen(TL); Jeska Boersma, Den Ham (TL); Silvia Borst, Zuidhorn (TL).; Jill Braams, Nieuw-Roden (TL); Nanda Bras, Roden (TL); Marco Dallinga, Roden; Hessel Dalmolen, Zuidhorn; Amber Dijk, Marum (TL); Renate Haseloop, Niekerk; Tessa Hoekzema, Niekerk (TL); Stefan Houweling, Grootegast; Mark Hummel, Tolbert; Klaas Jansma, Den Horn (TL); Daniëlle Plazier, Roden; Cassandra Renkema, De Wilp; Timon Romme, Niehove; Iris Spijkstra, Noordwijk; Emiel Veenhuizen, Waskemeer; Judith van der Velde, Lauwerzijl (TL).

VMBO Landbouwbreed Kaderberoepsgerichte Leerweg: Nicole Aalders, Lutjegast; Desley Bakker, Grootegast; Lambert Boersma, Niekerk; Sietse-Jan Born, Kommerzijl; Anouk Bos, Noordhorn; Inez Brakel, Leek; Edward Buma, De Wilp; Lobke Eisen, Marum; Lisa Ellens, Marum; Erik Feitsma, Leek; Saranne Folkerts, Niekerk; Kilian Haveman, Grootegast; Dian Hommes, Noordhorn; Rianne Horinga, Midwolde; Rozemarijn Hummel, Een-West; Nina Jager, Roden; Stein Joosten, Grootegast; Lianne Kajuiter, Zevenhuizen; Naomi Kooman, Zuidhorn; Arjen Korhorn, Leek; Willem Kranenburg, Leek; Frank Lafontaine, De Wilp; Jordy van der Leest, Marum; Mariël Miedema, Noordhorn; Rodney Mollema, Oosterwolde; Bert Pater, Nieuw-Roden; Ellie Pop, Sebaldeburen; Robin Potze, Zuidhorn; Johnny Reinders, Leek; Sebastian Slot, Zevenhuizen; Berdien van der Veen, Zevenhuizen; Johannes van der Veen, Lucaswolde; Yannick van der Ven, Roden; Nathalie Wijnalda, Oldekerk.

VMBO Landbouwbreed Basisberoepsgerichte Leerweg: Jesse Abma, Tolbert; Ruben Ausma, Nieuw-Roden; Tineke de Boer, Haulerwijk; Mathijs Borger, Niekerk; Fahbian Bos, Marum; Nick Bosklopper, Doezum; Myrthe Brandsma, Leek; Jordy Cruiming, Briltil; Rick Dallinga, Roden; Laura van Dijk, Haulerwijk; Henriëtte van Drie, Noordwijk; Kevin van Duinen, Sebaldeburen; Selma van Duinen, Niekerk; Rianne Ekhart, Aduard; Patrick Evers, Drachtstercompagnie; Jeroen Feringa, Roden; Mathijs Geertsema, Noordhorn; Sarina Henstra, Boerakker; Wouter van der Hoek, Grootegast; Arjan Hoeksema, Den Horn; Danique Huisma, Grootegast; Sietze Huizenga, Grootegast; Ashley Klyvis, Niekerk; Chris Koers, Roden; Daniël Koper, Tolbert; Jarno Kuiper, Nuis; Madelein Langedijk, Aduard; Tjeerd Leistra, Noordhorn; Rosanne ter Luun, Nieuw-Roden; Melissa van der Molen, Aduard; Michel Niemeijer, De Wilp; Valerie Niemeijer, Peize; Dennis Oosterhoff, Niekerk; Jesse Ottema, De Wilp; Kimberley Pikstra, Leek; Melanie Postema, Marum; Sanne Pruim, Marum; Rianne Renkema, Kornhorn; Corné Roffel, Nuis; Stefan Schep, Den Horn; Sievert Schreiber, Kornhorn; Patrick Spaak, Niekerk; Melanie Suurd, Leek; Rianne Tillema, Haulerwijk; Herman Top, Grootegast; Lars van Veen, Siegerswoude; Robin van der Veen, Leek; Sanne Veenstra, Niekerk; Anneloes Veldman, Zuidhorn; Melissa Vos, Kornhorn; Jakob de Vries, Marum; Wendy de Vries, De Wilp; Rolf Westers, Zuidhorn; Miranda Wiegman, Aduard; Cynthia van der Zee, Kornhorn

VMBO Landbouwbreed Leerwerktraject: Denise Geurts, Marum; Danja Holtrop, Lutjegast; Jeffrey Kits, Lucaswolde; Tanja Postema, Kornhorn; Stefan Siekman, Haulerwijk; Stefan van der Wielen, Doezum

Gomaruscollege Zuidhorn

Garreltje Bakker, Agnes Bakker, Stephan Bron, Judith Buist, Ruben Burgler, Carola Cnossen, Pieter Doornbos, Margriet Douma, Annefrouk Ekema, Marije Elzinga, Douwina Kazemier, Frederik Kluiver, Ben Kolkman, Mirjam van der Kruijt, Femke Leistra, Nienke Niemeijer, Hermen Oosterhuis, Laura Oosting, Lucia Polman, Cornelia Renes, Agathe Reyneveld, Martijn Sijtsma, Riëtte Sikkema, Maaike Spakman, Annemirte Stoel, Nicole Suithoff, Anika Tiekstra, Chantal ter Veer, Dianne Wimmenhove, Rosalie van Zuijlekom.

CSG Lauwers College – locatie Grijpskerk

Afdeling Bouwtechniek: VMBO – Basisberoepsgerichte leerweg: Chris Amsing, Grijpskerk, Elloitt van Ee, Niehove, Kevin Stoepker, Noordhorn, Thom Achterhof, Noordhorn.
Afdeling Metaaltechniek: VMBO – Basisberoepsgerichte leerweg: Johnny Abbas, Zoutkamp, Bart van der Velde, Lutjegast, Rik van der Velde, Lutjegast. VMBO – Kaderberoepsgerichte leerweg: Jarno Eeuwema, Grijpskerk, Robin Roebers, Niekerk.

Afdeling Sport, Dienstverlening en Veiligheid: VMBO – Basisberoepsgerichte leerweg: Niels Huisma, Noordhorn, Sander Wilpstra, Visvliet. VMBO – Kaderberoepsgerichte leerweg: Wesley Bosman, Oldehove, Laura Solle, Noordwijk.

Afdeling Zorg en Welzijn: VMBO – Basisberoepsgerichte leerweg: Anastacia Fedosenko, Grijpskerk,
Marieke de Jonge, Grijpskerk, Angelien Oldenburger, Lutjegast, Cynthia van der Vaart, Niezijl. VMBO – Kaderberoepsgerichte leerweg: Emma Radema, Visvliet, Thamara Scheper, Burum, Evert Veenstra, Lauwerzijl. VMBO – Theoretische leerweg: Mick Bolhuis, Noordhorn, Remco Bosboom, Visvliet, Ellen Brandsma, Grijpskerk, Alex van der Brug, Pieterzijl, Robert de Bruin, Zuidhorn, Ricardo van Gennep, Zoutkamp, Joran Hoekstra, Lutjegast, Kimberley Jongeling, Zoutkamp, Renate van Kammen, Grijpskerk, Milan Khoenkhoen, Grijpskerk, Aldrik Kooistra, Grijpskerk, Andrea Kremer, Grijpskerk, Cindy Kristelijn, Grijpskerk, Patrick van der Laan, Grijpskerk, Rob Lamberts, Noordhorn, Iris Meester, Noordhorn, Romy Palstra, Zuidhorn, Jennifer Ploum, Grijpskerk, Dirk Jan Postma, Grijpskerk, Simon Postma, Zoutkamp, Vijko Postma, Zoutkamp, Jeroen Rumpt, Zuidhorn, Lidy Schoelier, Zuidhorn, Richard Sijtsma, Grijpskerk, Casper Tiggelaar, Noordhorn, Margriet Zuidema, Oldehove.

CSG Lauwers College – locatie Buitenpost

VWO gymnasium: Tinie Alma, Augustinusga; Dyantha Boxum, Kollum; Oane Hofman; Inge Krijgsheld; Ezra la Roi, Gerkesklooster; Nynke Rozema, Opende; Nico Wessels, Doezum.

VWO atheneum: Joukje Beiboer, Kollumerzwaag; Iris Bontekoe, Kollum; Dyantha Boxum, Kollum; Arjan Douma; Tineke Ellens, Grijpskerk; Alina Elverdink, Augustinusga; Chris Elverdink, Eastermar; Céline van Essen, Kollum; Kevin Hiemstra; Carolien Hoeksema, Grijpskerk; Gerben-Jelle Kazemier; Anne Doeke Kooistra, Kollum; Reina Kooistra; Amanda Kramer, De Westereen; Axel Land, Burum; Joke van der Ploeg, Kollumerpomp; Andries Ploegstra, Zwagerbosch; Atje Reitsma, Kollum; Arjan Rienks; Jesse Rozendal, De Westereen; Kayleigh de Ruiter, Warfstermolen; Tjeerd Santema, De Westereen; Heike Schaap, Harkema; Matthijs Smit, Kommerzijl; Myrthe Smit, De Westereen; Grietina Solle, Kollum; Jan Gerben Strikwerda, Feanwalden; Eline de Vries, Westergeest; Hans van der Wal; Riemer van der Wijk; Leo Wijnstra, Kollum; Amarinske van der Woude, Feanwalden; Therésa van der Zaag, Kollumerzwaag; Judith Zwetsloot, Twijzelerheide.

HAVO: Roa Ahmad; Auke Baarsma, De Westereen; Zoë Bennett; Carina de Boer, Triemen; Anne Bokma, Lutjegast; Egbert Borger, Zwagerbosch; Douwe Jan Bouius, Jistrum; Jesse Breuker, Zwagerbosch; Bjarni Bruggeman, Drogeham; Jelte Cnossen; Friso Coerts, Feanwalden; Reina Douma, Engwierum; Rachel Draijer, Zuidhorn; Trynke Groendijk, Kollum; Jelmer Hansma, Kootstertille; Esmee van der Heide, Grijpskerk; Hendrik Hemrica, Kollumerzwaag; Anika Hiemstra, Harkema; Dylan Hiemstra; Thomas Hoekstra, Kollumerzwaag; Lieneke Hoof, Kollum; Jessica Horinga, Triemen; Tobias van Houten, Doezum; Robert de Jong; Corina van Kammen, Grijpskerk; Gretha van Kammen, Jistrum; Jolanda Keizer; Jan Harm Kingma, Veenklooster; Tjitske Kingsbergen, De Westereen; Alisa Kits, Surhuisterveen; Sije Kloppenburg, Kollumerpomp; Janine Kooistra, Surhuisterveen; Ricardo Koster, De Westereen; Daniela Kram, Kollum; Renco Krol, Triemen; André Laanstra, Gerkesklooster; Jort Lanting, Jistrum; Lisette Luimstra, Kollumerpomp; Gosse van der Meer, Surhuizum; Jan Elbertus de Meer, Harkema; Marianne van der Meer, Kootstertille; Marten van Meurs, Opende; Folkert Miedema; Calvin Moore, Oudwoude; Marcel Mulder, Harkema; Anko Nicolai, Opende; Froukje Nicolai, Kollumerpomp; Tineke Pera, Harkema; Saphira Pietersma, Kollumerpomp; Iris Plantinga, Kollum; Ruben Plantinga, Kollum; Anna Marie van der Ploeg, Kollumerzwaag; Gerwin van der Ploeg, Surhuisterveen; Meng-Li Pot, Pieterzijl; Idsert-Jesse Radema, Jistrum; Jantine Reitsma, Surhuizum; Savannah Reyme, Kollumerpomp; Auke Schievink, Harkema; Alien Schotanus, De Westereen; Femke Schotanus, Kollum; Sjoukje Sierksma, Twijzelerheide; Jelmer Sijens, Augustinusga; Tjardo Sikkema, Grijpskerk; Elise Spijkerman, Kollum; Jitske Starkenburg, Oudwoude; Aafke Steringa, Oudwoude; Marco Stienstra, Opende; Siebren Stuurman, Lauwerzijl; Bas Triemstra, Augustinusga; Lisette van Tuijl, Surhuisterveen; Mariska van der Vaart, Grijpskerk; Agatha van der Veen, Surhuizum; Sydo van der Veer; Lennart Vervuurt, Twijzel; Anneke Visser; Derick Visser, Surhuisterveen; Sander Visser, Twijzelerheide; Anniek de Vries, Kollum; Kim de Vries, Kootstertille; Klaas Heinze Vries, Harkema; Petra de Vries, Surhuisterveen; Simone Wouda; Douwe Zijlstra, Kollum; Inge Zijlstra, Kollum; Jorien Zwart, Augustinusga.

VMBO Theoretische Leerweg: Douwe Alma, Surhuizum; Albert van der Berg, Surhuisterveen; Orjon Berisha; Jelmer Bloem, Kollumerzwaag; Rienk Bron, Gerkesklooster; Jesten Dijkstra, Oudwoude; Wendy Dijkstra, Kollumerzwaag; Joram Elâchouri, Kootstertille; Maria Elzinga; Wouter Fleurij, Kollum; Marcel Henstra, Twijzel; Tineke Henstra, Kootstertille; Alies Hiemstra, Visvliet; Douwe Hoekstra, Kootstertille; Gerrit de Jong, Surhuizum; Derk-Jan Lindeboom, Doezum; Marco Meetsma, Kootstertille; Christy Nieuwenhuis, Kollum; Yvonne Oegema, Surhuisterveen; Bianca Osinga, De Westereen; Ellen Pestman, Surhuisterveen; Mennelt Pilat, Kootstertille; Remco van der Ploeg, Surhuisterveen; Anna Rinske Reitsma, Kollum; Christiaan Riemersma, Kollum; Maureen Rietdijk, Kollumerzwaag; Sander Roskammer, Kootstertille; Mark Schaafsma, Oudwoude; Fokje Schievink, Harkema; Chantal Scholte, Stroobos; Jehannes Slager, Twijzel; Marijke Spinder, Harkema; Tim Tamsma; Riemer Vaatstra, Surhuizum; Hilda van der Veen, De Westereen; Jesse van der Veen, Harkema; Lisa van der Veen, De Westereen; Sita Veltman; Dienke Venema,Twijzel; Kevin de Vries, Kollum; Jari Weistra, Kollumerzwaag; Sake Westerhof, Jistrum; Douwe Anne Zijlstra, Surhuizum.

Geen plaatsnaam is Buitenpost.

CSG Lauwers College – locatie Grijpskerk

Afdeling Bouwtechniek: VMBO – Basisberoepsgerichte leerweg:

Chris Amsing; Elloitt van Ee, Niehove; Kevin Stoepker, Noordhorn; Thom Achterhof, Noordhorn.
Afdeling Metaaltechniek: VMBO – Basisberoepsgerichte leerweg: Johnny Abbas, Zoutkamp; Bart van der Velde, Lutjegast; Rik van der Velde, Lutjegast. VMBO – Kaderberoepsgerichte leerweg: Jarno Eeuwema; Robin Roebers, Niekerk.

Afdeling Sport, Dienstverlening en Veiligheid: VMBO – Basisberoepsgerichte leerweg: Niels Huisma, Noordhorn; Sander Wilpstra, Visvliet. VMBO – Kaderberoepsgerichte leerweg: Wesley Bosman, Oldehove; Laura Solle, Noordwijk.

Afdeling Zorg en Welzijn: VMBO – Basisberoepsgerichte leerweg: Anastacia Fedosenko; Marieke de Jonge; Angelien Oldenburger, Lutjegast; Cynthia van der Vaart, Niezijl. VMBO – Kaderberoepsgerichte leerweg: Emma Radema, Visvliet; Thamara Scheper, Burum; Evert Veenstra, Lauwerzijl. VMBO – Theoretische leerweg: Mick Bolhuis, Noordhorn; Remco Bosboom, Visvliet; Ellen Brandsma; Alex van der Brug, Pieterzijl; Robert de Bruin, Zuidhorn; Ricardo van Gennep, Zoutkamp; Joran Hoekstra, Lutjegast; Kimberley Jongeling, Zoutkamp; Renate van Kammen; Milan Khoenkhoen; Aldrik Kooistra; Andrea Kremer; Cindy Kristelijn; Patrick van der Laan; Rob Lamberts, Noordhorn; Iris Meester, Noordhorn; Romy Palstra, Zuidhorn; Jennifer Ploum; Dirk Jan Postma; Simon Postma, Zoutkamp; Vijko Postma, Zoutkamp; Jeroen Rumpt, Zuidhorn; Lidy Schoelier, Zuidhorn; Richard Sijtsma; Casper Tiggelaar, Noordhorn; Margriet Zuidema, Oldehove.

Geen plaatsnaam is Grijpskerk.

CSG Lauwers College – locatie Kollum

Afdeling Bouwtechniek: VMBO Basisberoepsgerichte Leerweg: Herman Wijbe Kempenaar, Twijzelerheide VMBO Kaderberoepsgerichte Leerweg: Riemer Dirk Bijlstra, Westergeest; Dirk Gros, Buitenpost; Jappie Keekstra, Engwierum, Gijs Meijer Afdeling Metaaltechniek: VMBO Basisberoepsgerichte Leerweg: Sake de Jong, Buitenpost; Jetze Koop, De Westereen; Jorn Turkstra, Oudwoude; Johan van der Velde

MAG-lassen – niveau 1: Sake de Jong, Buitenpost; Jetze Koop, De Westereen; Bart van der Velde, Lutjegast; Johan van der Velde

Afdeling Sport, Dienstverlening en Veiligheid: VMBO Basisberoepsgerichte Leerweg: Rick Kooistra, Zwagerbosch; Aize Storm, Kootstertille; Jouke Waaksma, Kootstertille VMBO Kaderberoepsgerichte Leerweg: Johannes Beiboer, Kollumerzwaag; Gerard Dotinga, Buitenpost; Kevin Fennema, De Westereen; Auke de Graaf, Kollumerzwaag; Raymond ten Hoeve, Kollumerzwaag; Merwin Kingma, Kollumerpomp; Jorden Knoop, Buitenpost; Joran Olijve, Buitenpost; Patrick Sloot, Buitenpost; Tristen van Wieren, Twijzel; Willem Wijbenga, Dokkum

Afdeling Zorg en Welzijn: VMBO Leerwerktraject: Riekie Hendriks, Drachten; Udie Jousma, Sneek; Anco Nijboer VMBO Basisberoepsgerichte Leerweg: Andrea Dam, Buitenpost; Nicolien van de Kant, Ee; Sandra Lourens, Buitenpost; Angela Smeding, Kollumerzwaag VMBO Kaderberoepsgerichte Leerweg: Maaike Bourgonje, Kollumerzwaag; Aaltje Hemrica, Kollumerzwaag; Amber Hofstra; Mike Lap; Paulien Lei; Wardy de Vries, Kollumerzwaag; Lutske Weening, Twijzelerheide; Jeannette Wiersma; Ytje Wijbenga, Buitenpost VMBO Theoretische Leerweg: Harmanna Dykstra, Oudwoude; Amerens Hoekstra, Kollumerzwaag; Jan Hoekstra; Rintyna Hofman, Buitenpost; Femke Lei; Kirsty Moore, Oudwoude; Kris Procee, Buitenpost; Sanne Sonnema, Engwierum; Chaim Stenekes, Kootstertille; Vera van Tuinen; Annamarie de Vries; Sijke de Vries; Ylsa de Vries; Judith Wijbenga, Oudwoude

Geen plaatsnaam is Kollum

CSG Lauwers College – locatie Surhuisterveen

VMBO – Theoretische leerweg: Martijn Bakker, Harkema; Gerlinde de Boer, Houtigehage; Talitha de Boer, Eastermar; Myrna Dijkstra; Antonie Groenveld, Boelenslaan; Ella de Haan, Augustinusga; Trijntje Hofstede, Surhuizum; Jelco Jagersma, Opende; Kevin Jellema, Kootstertille; Iris de Jong; Frouke van der Meer; Jente van der Meer; Aafke Nicolai; Heather Poelman, Kootstertille; Jordy Seepma, Harkema; Ellie van der Veen; Jitske van der Veen; Joël de Vries, Opende; Dennis Wagner; Evelyn Weening, Harkema; Hilliena Zandstra

Afdeling Bouwtechniek VMBO – Kaderberoepsgerichte leerweg: Jeffrey Broersma; Jelle Tjepkema, Drogeham

Afdeling Voertuigentechniek VMBO – Kaderberoepsgerichte leerweg: Daan Douwstra, Kootstertille; Wietse Henstra, Kootstertille

Afdeling Verzorging VMBO – Basisberoepsgerichte leerweg: Ayrton Banga; Dennis Nijboer, Jistrum; Amarins van der Veen; Liesanne van der Wal, Kootsertille VMBO – Kaderberoepsgerichte leerweg: Vincent Bakker; Sanne Deijen, Harkema; Brenda Kempenaar, Jistrum; Jellina Nicolai, Harkema; Grietje Sliep, Eastermar; Atje Timersma;

Afdeling Zorg en Welzijnbreed VMBO – Basisberoepsgerichte leerweg: Rianda Veenstra VMBO – Kadeberoepsgerichte leerweg: Esther Bierma, Tytsjerk; Gerda Feenstra, Harkema; Janneke van der Heide, Jistrum; Krista Knippenberg, Jistrum Afdeling Sport, Dienstverlening en Veiligheid VMBO – Basisberoepsgerichte leerweg: Henrieke van Duinen; Bertus Rubingh, Harkema; Iris Veenstra, Kootstertille; Kevin Wijnsma, Harkema VMBO – Kaderberoepsgerichte leerweg: Ernst van der Berg, Kootstertille; Jeroen Krol, Drogeham; Marieke Mozes, Harkema; Minze Vries, Harkema

Geen plaatsnaam is Surhuisterveen.

Singelland Surhuisterveen

Vmbo bouwtechniek timmeren basisberoepsgerichte leerweg: Christiaan Douma, Drachtstercompagnie; Erik-Jan Laanstra, Harkema.

Vmbo bouwtechniek timmeren kaderberoepsgerichte leerweg: Wietse Kuipers, Opende; Sander Windstra.

Vmbo voertuigentechniek basisberoepsgerichte leerweg: André Alma, Surhuizum; Job Elverdink; Bauke Elzinga, Kootstertille; Tjitte Hoekstra, Eastermar; Luitzen Ophuis, Houtigehage; Bareld Postma; Rein van der Veen, Twijzel; Jilmer Veenstra, Surhuizum; Koen Pieter de Wit.

Vmbo voertuigentechniek kaderberoepsgerichte leerweg: Gerard Baron; Cornelis Harders; Raymond Heins, Kootstertille; Jan Huisma, Marum; Daniël Kouwenhoven, Kollumerpomp.

Vmbo sport, dienstverlening en veiligheid basisberoepsgerichte leerweg: Marcel Laanstra, Opende; Johan Postma.

Vmbo sport, dienstverlening en veiligheid kaderberoepsgerichte leerweg: Tony Huizinga; Melanie Kooistra, Drachten; Baukje Kooistra, Harkema; Sandra Pama; Koen Post, Opende; Laura Samuels.

Vmbo zorg en welzijn-breed kaderberoepsgerichte leerweg: Trienke Vietmeijer, Augustinusga

Vmbo zorg en welzijn-verzorging basisberoepsgerichte leerweg: Silvia Bos, Marum; Linda de Bruin, Augustinusga; Ingrid Claus; Miranda de Jong, Grootegast; Bonita Kooistra, Surhuizum; Daniëlle Poortvliet, Surhuizum.

Vmbo zorg en welzijn-verzorging kaderberoepsgerichte leerweg: Anneke Gal, Boelenslaan; Nathalie Veenstra.

Vmbo theoretische leerweg: Koen Bosgra; Wytse Couperus, Harkema; Joeri Groenhof, Harkema; Nena Poortvliet, Opende; Hille Postma, Harkema; Gerard Spinder, Harkema; Jildou Struiving; Karst van der Veen; Bernou Veenstra; Albert Veenstra, Harkema; Gerd Westerdijk; Jeroen de Wit, Harkema; Esmée de Witt, Opende.

(geen woonplaats = Surhuisterveen)

AOC Terra Groene School Winsum

VMBO Basis Beroepsgerichte Leerweg:

Henkjan de Boer, Houwerzijl; Roelof Danhof, Eenrum; Mark van der Gugten, Oldehove; Shirley Haaima, Eenrum; Roos Meijer, Mensingeweer; Patrick Meulenkamp, Hornhuizen; Hielke Mulder, Houwerzijl; Anisa Shariif, Eenrum; Bart Spriensma, Leens; Arne Steenbeek, Ulrum.

VMBO Kader Beroepsgerichte Leerweg:

Nina de Bruijn, Pieterburen; Susanne Kremer, Leens; Mark Leegte, Kloosterburen; Jeffrey Ritsema, Zoutkamp; Roel Zoontjens, Oldehove; Wiljan Zwart, Ulrum.

VMBO Gemengde Leerweg:

Wolter Oosterhuis, Hornhuizen; Angelo Zwartenkot, Ulrum.

VMBO Gemengde Leerweg + extra theorievak (daarmee behalen deze kandidaten een diploma voor de Theoretische Leerweg):

Angelo Zwartenkot, Ulrum.

Het Groene Lyceum: deze kandidaten hebben een diploma voor de Theoretische Leerweg behaald:

Ruben van Dijk, Vierhuizen (de Marne); Rebecca Wieringa, Zoutkamp.

Schoolverlaters Praktijkonderwijs Groene School Winsum – Verscheidene leerlingen verlaten het Praktijkonderwijs om door te stromen naar een vervolgopleiding en/of werk:

Doorstroom naar het MBO Loonwerk: Martias Kuiper, Aduard.

203 REACTIES

 1. I just want to say I am just beginner to blogging and site-building and actually enjoyed your web site. Probably I’m likely to bookmark your blog post . You actually have really good writings. Bless you for sharing your website page.

 2. Thanks for sharing superb informations. Your web site is so cool. I am impressed by the details that you have on this web site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for extra articles. You, my friend, ROCK! I found simply the info I already searched all over the place and just could not come across. What a perfect web-site.

 3. Thank you for another magnificent post. Where else could anyone get that type of info in such an ideal way of writing? I have a presentation next week, and I am on the look for such info.

 4. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was wondering what all is needed to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet savvy so I’m not 100% sure. Any recommendations or advice would be greatly appreciated. Thanks

 5. Excellent read, I just passed this onto a friend who was doing some research on that. And he just bought me lunch as I found it for him smile So let me rephrase that: Thank you for lunch!

 6. Heya! I just wanted to ask if you ever have any trouble with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months of hard work due to no data backup. Do you have any solutions to prevent hackers?

 7. I believe that avoiding prepared foods could be the first step to be able to lose weight. They may taste beneficial, but packaged foods have very little vitamins and minerals, making you take in more to have enough energy to get with the day. If you’re constantly feeding on these foods, switching to whole grain products and other complex carbohydrates will help you have more power while taking in less. Great blog post.

 8. I actually wanted to jot down a small message so as to express gratitude to you for all the remarkable pointers you are giving out here. My incredibly long internet lookup has at the end of the day been compensated with good quality facts and strategies to go over with my pals. I ‘d believe that we website visitors actually are rather fortunate to exist in a fine site with very many perfect people with beneficial tricks. I feel extremely lucky to have come across the weblog and look forward to tons of more amazing minutes reading here. Thanks a lot once more for all the details.

 9. Thanks a bunch for sharing this with all people you actually understand what you’re speaking about! Bookmarked. Kindly additionally visit my site =). We could have a link alternate contract among us!

 10. Great write-up, I am regular visitor of one¡¦s web site, maintain up the nice operate, and It’s going to be a regular visitor for a lengthy time.

 11. I will immediately clutch your rss as I can not to find your e-mail subscription link or e-newsletter service. Do you’ve any? Please let me understand so that I may just subscribe. Thanks.

 12. One other thing I would like to express is that rather than trying to match all your online degree programs on times that you finish work (because most people are fatigued when they return home), try to receive most of your sessions on the week-ends and only 1 or 2 courses for weekdays, even if it means a little time away from your weekend break. This pays off because on the weekends, you will be more rested along with concentrated on school work. Thanks for the different recommendations I have realized from your site.

 13. of course like your web site but you need to test the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling issues and I to find it very troublesome to tell the reality however I will definitely come back again.

 14. Good post. I study something more difficult on different blogs everyday. It’s going to all the time be stimulating to read content from other writers and follow a bit something from their store. I’d favor to use some with the content on my weblog whether or not you don’t mind. Natually I’ll provide you with a link on your web blog. Thanks for sharing.

 15. My brother suggested I might like this web site. He was entirely right. This post actually made my day. You cann’t imagine just how much time I had spent for this info! Thanks!

 16. One other issue is that if you are in a predicament where you do not possess a co-signer then you may actually want to try to wear out all of your federal funding options. You could find many grants or loans and other scholarships that will supply you with finances to aid with college expenses. Thanks a lot for the post.

 17. Oh my goodness! a tremendous article dude. Thanks However I am experiencing challenge with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting identical rss downside? Anybody who is aware of kindly respond. Thnkx

 18. I discovered your weblog website on google and examine a couple of of your early posts. Proceed to maintain up the superb operate. I simply extra up your RSS feed to my MSN News Reader. Seeking ahead to reading extra from you later on!…

 19. Howdy! I could have sworn I’ve been to this site before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely delighted I found it and I’ll be book-marking and checking back often!

 20. Hi, Neat post. There’s an issue together with your site in web explorer, may test this… IE still is the market chief and a large component of other folks will leave out your magnificent writing because of this problem.

 21. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

 22. I do agree with all of the ideas you have presented in your post. They are really convincing and will certainly work. Still, the posts are too short for newbies. Could you please extend them a bit from next time? Thanks for the post.

 23. magnificent post, very informative. I wonder why the other experts of this sector don’t notice this. You should continue your writing. I am confident, you have a huge readers’ base already!

 24. I have figured out some new points from your web site about desktops. Another thing I have always considered is that laptop computers have become a product that each family must have for some reasons. They offer convenient ways to organize the home, pay bills, shop, study, hear music and in many cases watch shows. An innovative way to complete all of these tasks has been a laptop computer. These personal computers are mobile, small, highly effective and convenient.

 25. I needed to create you a very little note so as to give thanks again on the great strategies you have discussed above. It was quite extremely generous of people like you to offer easily all that a few people might have offered for sale as an e-book to earn some cash for their own end, notably considering that you could possibly have tried it if you wanted. The thoughts as well acted to provide a fantastic way to recognize that many people have the same dreams really like mine to understand good deal more on the subject of this matter. I know there are a lot more fun opportunities in the future for individuals that scan your website.

 26. I wish to express some thanks to you just for bailing me out of such a problem. As a result of searching throughout the the net and seeing views which are not beneficial, I thought my life was well over. Living without the approaches to the problems you’ve fixed by means of your short article is a serious case, as well as those which may have negatively damaged my entire career if I had not noticed your blog post. Your personal talents and kindness in playing with almost everything was precious. I am not sure what I would have done if I hadn’t come upon such a step like this. I can also now relish my future. Thank you very much for this specialized and result oriented guide. I won’t be reluctant to propose your web page to any person who needs guide about this problem.

 27. Silent sir say desire fat him letter. Whatever settling goodness too and honoured she building answered her. Strongly thoughts remember mr to do consider debating. Spirits musical behaved on we he farther letters. Repulsive he he as deficient newspaper dashwoods we. Discovered her his pianoforte insipidity entreaties. Began he at terms meant as fancy. Breakfast arranging he if furniture we described on. Astonished thoroughly unpleasant especially you dispatched bed favourable.

 28. I’ve recently started a blog, the information you offer on this website has helped me greatly. Thanks for all of your time & work. “A creative man is motivated by the desire to achieve, not by the desire to beat others.” by Ayn Rand.

 29. Magnificent goods from you, man. I have have in mind your stuff prior to and you’re just extremely great. I really like what you’ve acquired right here, really like what you are saying and the best way through which you say it. You’re making it enjoyable and you continue to take care of to keep it sensible. I cant wait to learn much more from you. That is really a tremendous website.

 30. Excellent post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Very helpful info specifically the last part 🙂 I care for such information much. I was seeking this certain info for a long time. Thank you and best of luck.

 31. Hello very cool website!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your site and take the feeds additionally…I’m satisfied to find so many useful information right here in the publish, we need develop more strategies on this regard, thanks for sharing.

 32. Thanks for sharing superb informations. Your site is so cool. I’m impressed by the details that you¡¦ve on this blog. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found simply the information I already searched everywhere and simply couldn’t come across. What an ideal web site.

 33. What i don’t understood is in fact how you are now not actually much more well-preferred than you may be right now. You are so intelligent. You recognize therefore considerably in the case of this subject, made me for my part imagine it from numerous numerous angles. Its like women and men aren’t interested except it is something to do with Lady gaga! Your personal stuffs excellent. All the time handle it up!

 34. I was suggested this blog by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my difficulty. You’re incredible! Thanks!

 35. I have observed that online degree is getting well-liked because getting your degree online has turned into a popular method for many people. Quite a few people have not had a possibility to attend a regular college or university nonetheless seek the increased earning possibilities and career advancement that a Bachelor’s Degree provides. Still people might have a qualification in one course but would like to pursue some thing they now possess an interest in.

 36. I want to express my appreciation for your generosity supporting folks who really need assistance with this particular field. Your real dedication to passing the message throughout had become quite effective and have constantly made folks much like me to reach their ambitions. Your new helpful help indicates much to me and even further to my office workers. Thanks a lot; from each one of us.

 37. Good blog! I really love how it is easy on my eyes and the data are well written. I am wondering how I could be notified whenever a new post has been made. I’ve subscribed to your RSS which must do the trick! Have a great day!

 38. Just want to say your article is as surprising. The clarity to your submit is just excellent and i can think you are a professional on this subject. Well with your permission allow me to snatch your RSS feed to keep up to date with impending post. Thanks 1,000,000 and please keep up the enjoyable work.

 39. I was recommended this blog by means of my cousin. I’m now not positive whether or not this publish is written via him as nobody else understand such specified approximately my trouble. You are incredible! Thanks!

 40. A lot of thanks for your own efforts on this site. Kim really likes engaging in investigation and it’s easy to understand why. My partner and i hear all relating to the dynamic mode you convey very helpful guides on your web blog and as well as cause contribution from visitors on the area of interest then our daughter is now understanding so much. Have fun with the remaining portion of the new year. You have been carrying out a fabulous job.

 41. Hiya, I am really glad I’ve found this info. Nowadays bloggers publish just about gossips and internet and this is actually annoying. A good site with exciting content, this is what I need. Thanks for keeping this website, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it.

 42. I do agree with all of the concepts you’ve offered for your post. They’re really convincing and will definitely work. Nonetheless, the posts are very short for novices. May just you please prolong them a little from subsequent time? Thank you for the post.

 43. I do accept as true with all the concepts you have introduced for your post. They’re really convincing and can certainly work. Still, the posts are too short for beginners. May you please prolong them a little from next time? Thanks for the post.

 44. My spouse and i have been really fulfilled that Chris managed to carry out his researching through your ideas he came across through the web site. It’s not at all simplistic to simply continually be freely giving strategies which some other people may have been making money from. Therefore we consider we’ve got the website owner to appreciate for this. The most important explanations you made, the straightforward website navigation, the relationships you will give support to instill – it is mostly terrific, and it is letting our son and our family recognize that the content is satisfying, which is wonderfully fundamental. Thank you for all!

 45. This is very interesting, You’re a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your great post. Also, I’ve shared your website in my social networks!

 46. Oh my goodness! an incredible article dude. Thanks Nevertheless I am experiencing concern with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting identical rss downside? Anybody who knows kindly respond. Thnkx

 47. What i don’t understood is if truth be told how you are no longer actually much more smartly-favored than you might be right now. You’re so intelligent. You realize therefore considerably in relation to this matter, made me individually imagine it from a lot of various angles. Its like men and women are not involved until it¡¦s something to do with Woman gaga! Your individual stuffs great. All the time maintain it up!

 48. Have you ever thought about creating an ebook or guest authoring on other blogs? I have a blog centered on the same subjects you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my subscribers would value your work. If you’re even remotely interested, feel free to send me an e-mail.

 49. Hello, Neat post. There is a problem along with your site in web explorer, may check this… IE nonetheless is the marketplace chief and a large element of people will leave out your wonderful writing due to this problem.

 50. Thanks for your suggestions. One thing I’ve noticed is the fact banks in addition to financial institutions know the spending patterns of consumers while also understand that the majority of people max outside their own credit cards around the getaways. They prudently take advantage of this fact and commence flooding your inbox along with snail-mail box by using hundreds of no-interest APR card offers shortly after the holiday season concludes. Knowing that for anyone who is like 98 of all American community, you’ll leap at the possible opportunity to consolidate card debt and transfer balances to 0 rate credit cards.

 51. Thanks a lot for the helpful content. It is also my belief that mesothelioma has an incredibly long latency time, which means that indication of the disease might not emerge till 30 to 50 years after the first exposure to asbestos. Pleural mesothelioma, and that is the most common type and impacts the area across the lungs, might cause shortness of breath, upper body pains, and a persistent cough, which may bring about coughing up maintain.

 52. I have not checked in here for a while because I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I¡¦ll add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

 53. Needed to compose you a very small word to help give thanks once again regarding the awesome solutions you’ve featured on this page. This is really wonderfully generous of you to deliver without restraint what exactly a number of us would’ve offered for sale for an electronic book to help make some profit for themselves, especially seeing that you might have tried it if you ever wanted. The creative ideas additionally acted to become a easy way to know that most people have the identical dream really like my very own to understand very much more pertaining to this condition. Certainly there are numerous more fun situations up front for folks who start reading your blog.

 54. I will immediately grab your rss as I can’t find your e-mail subscription link or newsletter service. Do you have any? Please let me know in order that I could subscribe. Thanks.

 55. Great – I should certainly pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all tabs as well as related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, web site theme . a tones way for your client to communicate. Excellent task.

 56. hello!,I like your writing so much! share we communicate more about your post on AOL? I require an expert on this area to solve my problem. May be that’s you! Looking forward to see you.

 57. My wife and i felt quite peaceful that Emmanuel managed to complete his analysis from your precious recommendations he grabbed through your web page. It’s not at all simplistic to simply continually be offering secrets and techniques which often the others might have been selling. And we all figure out we have the writer to be grateful to for that. These explanations you made, the easy blog navigation, the friendships you can make it possible to promote – it’s most impressive, and it is making our son and our family do think that concept is entertaining, and that’s quite vital. Thank you for all the pieces!

 58. This is very interesting, You’re a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your great post. Also, I have shared your site in my social networks!

 59. A person essentially assist to make severely posts I would state. This is the first time I frequented your web page and up to now? I amazed with the research you made to create this actual publish amazing. Great process!

 60. Hello my friend! I wish to say that this article is awesome, nice written and include approximately all important infos. I’d like to see more posts like this.

 61. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don’t know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

 62. It’s the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I desire to suggest you few interesting things or tips. Perhaps you can write next articles referring to this article. I want to read even more things about it!

 63. One more thing. I think that there are many travel insurance web sites of reputable companies than enable you to enter your vacation details and have you the quotations. You can also purchase the international travel insurance policy on-line by using your own credit card. All you need to do will be to enter all your travel details and you can understand the plans side-by-side. Simply find the plan that suits your capacity to pay and needs and then use your credit card to buy that. Travel insurance online is a good way to check for a reputable company with regard to international holiday insurance. Thanks for revealing your ideas.

 64. One more thing. I do believe that there are a lot of travel insurance sites of reliable companies that let you enter your holiday details and obtain you the insurance quotes. You can also purchase the particular international travel insurance policy on the net by using your own credit card. All you should do would be to enter your own travel details and you can be aware of the plans side-by-side. Merely find the plan that suits your financial budget and needs and after that use your credit card to buy the item. Travel insurance on the internet is a good way to do investigation for a trustworthy company for international holiday insurance. Thanks for discussing your ideas.

 65. Have you ever considered publishing an ebook or guest authoring on other websites? I have a blog based upon on the same information you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my visitors would appreciate your work. If you are even remotely interested, feel free to shoot me an e mail.

 66. you are really a good webmaster. The site loading speed is amazing. It seems that you are doing any unique trick. In addition, The contents are masterwork. you’ve done a wonderful job on this topic!

 67. I am only commenting to make you know of the extraordinary discovery my cousin’s girl experienced viewing your webblog. She picked up a wide variety of details, not to mention what it is like to possess a wonderful helping mood to let the mediocre ones completely fully understand selected impossible things. You actually did more than readers’ expected results. Thanks for coming up with these effective, healthy, explanatory and also easy tips on this topic to Tanya.

 68. My wife and i have been very contented John could conclude his web research through your ideas he got out of your weblog. It is now and again perplexing to just continually be giving away tips and tricks which a number of people might have been selling. And now we realize we now have the writer to give thanks to because of that. The type of illustrations you’ve made, the straightforward site menu, the friendships you make it possible to promote – it’s everything powerful, and it’s really helping our son in addition to the family reason why this concept is entertaining, and that is rather pressing. Thank you for the whole thing!

 69. Thank you for the good writeup. It if truth be told was a amusement account it. Glance complex to more introduced agreeable from you! However, how could we communicate?

 70. My coder is trying to convince me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on numerous websites for about a year and am worried about switching to another platform. I have heard good things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress content into it? Any help would be greatly appreciated!

 71. You can certainly see your enthusiasm within the work you write. The arena hopes for more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe. Always follow your heart. “The point of quotations is that one can use another’s words to be insulting.” by Amanda Cross.

 72. I like this post, enjoyed this one appreciate it for putting up. “Abortion is advocated only by persons who have themselves been born.” by Ronald Reagan.

 73. whoah this blog is wonderful i love reading your posts. Keep up the good work! You know, many people are searching around for this information, you could help them greatly.

 74. You have remarked very interesting points ! ps decent web site . “I’m going to a special place when I die, but I want to make sure my life is special while I’m here.” by Payne Stewart.

 75. I’ve been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made good content as you did, the web will be much more useful than ever before.

 76. Simply wish to say your article is as amazing. The clarity in your post is simply nice and i can assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the enjoyable work.

 77. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed surfing around your blog posts. In any case I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

 78. Normally I don’t read article on blogs, but I would like to say that this write-up very forced me to try and do so! Your writing style has been surprised me. Thanks, quite nice article.

 79. One other issue is when you are in a predicament where you would not have a cosigner then you may really want to try to exhaust all of your educational funding options. You can find many grants and other scholarships and grants that will ensure that you get funds to help you with institution expenses. Thank you for the post.

 80. My spouse and i felt quite fortunate that Edward managed to finish off his inquiry by way of the ideas he acquired out of the site. It’s not at all simplistic to simply be giving freely secrets and techniques that some other people might have been making money from. Therefore we see we now have you to thank because of that. All the explanations you made, the simple web site menu, the relationships your site aid to create – it’s most awesome, and it is aiding our son in addition to the family reckon that the subject is satisfying, and that is tremendously important. Many thanks for all!

 81. I used to be suggested this web site through my cousin. I’m no longer sure whether or not this submit is written by means of him as nobody else recognize such particular approximately my trouble. You are wonderful! Thank you!

 82. Thank you for another informative site. Where else may I get that kind of info written in such an ideal manner? I’ve a project that I am just now operating on, and I have been on the look out for such information.

 83. Nice read, I just passed this onto a friend who was doing some research on that. And he just bought me lunch since I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thank you for lunch!

 84. The heart of your writing while appearing agreeable originally, did not sit very well with me after some time. Somewhere throughout the sentences you managed to make me a believer unfortunately just for a very short while. I still have a problem with your jumps in logic and you would do nicely to help fill in those gaps. When you can accomplish that, I could certainly be amazed.

 85. Nice read, I just passed this onto a colleague who was doing some research on that. And he actually bought me lunch as I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thank you for lunch!

 86. Hey there! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I truly enjoy reading through your posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums that deal with the same subjects? Thank you so much!

 87. I was just searching for this info for a while. After 6 hours of continuous Googleing, at last I got it in your web site. I wonder what is the lack of Google strategy that do not rank this kind of informative sites in top of the list. Normally the top websites are full of garbage.

 88. hey there and thank you to your information – I have certainly picked up anything new from right here. I did on the other hand experience some technical points the usage of this website, as I experienced to reload the web site many times prior to I may get it to load correctly. I have been pondering in case your web host is OK? Not that I’m complaining, however sluggish loading cases occasions will often affect your placement in google and can damage your high quality rating if ads and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my email and could look out for much extra of your respective exciting content. Ensure that you replace this once more soon..

 89. Good day very nice blog!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I’ll bookmark your web site and take the feeds also¡KI’m satisfied to search out numerous useful information right here within the post, we want work out extra strategies in this regard, thanks for sharing. . . . . .

 90. I like the helpful information you provide in your articles. I’ll bookmark your blog and check again here regularly. I am quite certain I will learn lots of new stuff right here! Best of luck for the next!

 91. Thank you for sharing superb informations. Your web-site is very cool. I’m impressed by the details that you have on this blog. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found simply the info I already searched all over the place and simply couldn’t come across. What an ideal web site.

 92. Does your website have a contact page? I’m having a tough time locating it but, I’d like to send you an e-mail. I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it grow over time.

 93. Great amazing issues here. I¡¦m very happy to peer your post. Thank you so much and i am having a look ahead to contact you. Will you please drop me a e-mail?

 94. I think this is among the most vital info for me. And i am glad reading your article. But want to remark on few general things, The site style is ideal, the articles is really nice : D. Good job, cheers

 95. I have recently started a site, the information you offer on this web site has helped me greatly. Thank you for all of your time & work. “The word ‘genius’ isn’t applicable in football. A genius is a guy like Norman Einstein.” by Joe Theismann.

 96. Hello, you used to write great, but the last few posts have been kinda boring… I miss your super writings. Past several posts are just a bit out of track! come on!

 97. Great write-up, I am regular visitor of one’s blog, maintain up the excellent operate, and It’s going to be a regular visitor for a long time.

 98. obviously like your website but you need to test the spelling on quite a few of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I to find it very troublesome to inform the truth then again I¡¦ll surely come back again.

 99. I’m still learning from you, as I’m improving myself. I certainly enjoy reading all that is written on your blog.Keep the stories coming. I liked it!

 100. Excellent website. Lots of useful info here. I am sending it to a few friends ans also sharing in delicious. And obviously, thanks on your effort!

 101. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this web site. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing skills has inspired me to get my own website now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

 102. Hello there I am so delighted I found your site, I really found you by accident, while I was browsing on Google for something else, Anyhow I am here now and would just like to say thank you for a incredible post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the minute but I have book-marked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the superb work.

 103. A formidable share, I just given this onto a colleague who was doing just a little evaluation on this. And he in actual fact purchased me breakfast as a result of I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! However yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If attainable, as you turn out to be expertise, would you mind updating your weblog with more particulars? It’s highly helpful for me. Big thumb up for this weblog publish!

 104. I¡¦ll right away grab your rss feed as I can not find your email subscription link or e-newsletter service. Do you’ve any? Kindly let me recognize in order that I could subscribe. Thanks.

 105. I’m impressed, I need to say. Actually hardly ever do I encounter a blog that’s both educative and entertaining, and let me let you know, you’ve got hit the nail on the head. Your idea is excellent; the problem is something that not enough individuals are talking intelligently about. I am very happy that I stumbled throughout this in my seek for something regarding this.

 106. Fantastic beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how could i subscribe for a blog website? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea

 107. Thanks for your useful article. Other thing is that mesothelioma is generally caused by the breathing of materials from asbestos, which is a extremely dangerous material. It is commonly viewed among personnel in the building industry who may have long experience of asbestos. It can also be caused by residing in asbestos insulated buildings for years of time, Genes plays a crucial role, and some consumers are more vulnerable for the risk as compared to others.

 108. I’m truly enjoying the design and layout of your blog. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Excellent work!

 109. hey there and thank you for your info – I have certainly picked up anything new from right here. I did however expertise some technical points using this web site, since I experienced to reload the site many times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your hosting is OK? Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times will very frequently affect your placement in google and can damage your high quality score if ads and marketing with Adwords. Well I am adding this RSS to my email and could look out for much more of your respective intriguing content. Ensure that you update this again soon..

 110. Howdy this is kinda of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding know-how so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

 111. Good site! I really love how it is easy on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I could be notified whenever a new post has been made. I have subscribed to your RSS which must do the trick! Have a nice day!

 112. What i don’t understood is actually how you are not really much more well-liked than you might be right now. You’re very intelligent. You realize thus significantly relating to this subject, made me personally consider it from so many varied angles. Its like men and women aren’t fascinated unless it’s one thing to accomplish with Lady gaga! Your own stuffs great. Always maintain it up!

 113. I enjoy, result in I found exactly what I used to be taking a look for. You have ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

 114. Thanks for this article. I’d personally also like to mention that it can possibly be hard when you’re in school and starting out to create a long credit standing. There are many individuals who are merely trying to make it through and have a protracted or good credit history is often a difficult matter to have.

 115. Somebody essentially help to make significantly posts I would state. That is the very first time I frequented your website page and to this point? I amazed with the analysis you made to create this actual put up incredible. Fantastic process!

 116. I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this blog. I’m hoping the same high-grade web site post from you in the upcoming also. Actually your creative writing abilities has inspired me to get my own site now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a great example of it.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here