Open Lutjegast

0
126

LUTJEGAST – Op zaterdag 23 juni kan men zich in Lutjegast laten verrassen door prachtige tuinen, creativiteit, brocante, kunst, muziek en verhalen tijdens ‘Open Lutjegast’. Zorgboerderij Boyemaheerd, aan de Stationsweg 1, organiseert haar open dag met dit jaar als thema ‘het jaar van de bij’. Men kan er terecht voor een speurtocht, kraampjes en gezelligheid. Verder kan men de tuinen van Hannie Engels, aan de Abel Tasmanweg 23, Dineke Horenga, Mieden 14, Eva Ouden Ampsen, Abel Tasmanweg 50, Sijke en Jan Renkema, Abel Tasmanweg 59, Ina v.d. Veen, Abel Tasmanweg 41 en Hennie Zuidema, Abel Tasmanweg 61, bewonderen. Deze deelnemers bieden ook brocante en andere activiteiten. Bij ’t Krea Stekje aan de Abel Tasmanweg 64, kunnen kinderen een leuke sleutelhanger maken. Verder is ook Janny’s Kadoshop aan de Abel Tasmanweg 87 geopend.