Winkelbestand Noordhorn uitgebreid met Kringloopwinkel

0
116
Zuidhorn Kringloopwinkel-1

NOORDHORN – Afgelopen vrijdag opende de Kringloopwinkel Noordhorn voor het eerst haar deuren. Al snel was het er gezellig druk met ‘rondsnuisterende’ mensen en koopjesjagers. Precies zoals Wiebe en Giny Leistra ook voor ogen hadden.

“We komen zelf al jaren in een grote kringloopwinkel in Stadskanaal”, vertelt Giny. “Daar gaan we al jaren op vakantie en dan vinden we het leuk om even rond te neuzen. Dit deel van ons pand, Wiebe is ook eigenaar van WTL Bouw red., was altijd verhuurd, maar stond sinds augustus van vorig jaar leeg en toen dachten we: we kunnen zelf ook wel kringloopwinkel beginnen.” En zo geschiedde. In maart was de vergunning rond en na wat klussen kan men er dus nu terecht in de Kringloopwinkel Noordhorn. Men vindt er meubels, boeken, oude lampen, schilderijtjes, glaswerk etc. Inbrengen kan natuurlijk ook. “Elke vrijdag zijn we van 10.00 tot 17.00 uur open en zaterdags van 10.00 tot 16.00 uur. Als de behoefte groter werd, gaan we eventueel meer open. Op maandagavond tussen 19.00 en 21.00 uur kan men naast de openingstijden ook inbrengen.” Meer informatie is te vinden op www.kringloopwinkel-noordhorn.nl.