Zwembad De Griffioen brengt een zomer vol activiteiten

0
101

GRIJPSKERK – Ook deze zomer is er weer volop actie te beleven op zwembad De Griffioen.

Van 25 tot en met 29 juni wordt de fiets4daagse georganiseerd. Hier kan iedereen gratis aan meedoen en starten gebeurt vanaf het zwembad. Men kan zelf het tijdstip van de start bepalen, de routes liggen klaar. De fiets4daagse is een onderdeel van de ; supermedaille’ die behaald kan worden wanneer men zowel aan de wandel-, fiets-, en zwem4daagse heeft meegedaan.

Op 6 juli zal er de schoolinstuif zijn voor de basisscholen waarbij de scholen hun kunsten gaan tonen. Een ieder is uitgenodigd om te komen aanmoedigen zodat het weer een groot festival wordt.Op 7 juli is de zeskamp waar teams het tegen elkaar zullen opnemen. Aan de nationale zwem4daagse kan van 9 tot en met 13 juli worden deelgenomen. Naast het banen-zwemmen zullen er nevenactiviteiten zijn voor zowel jong en oud. Op 14 juli wordt dan afsluitend een triatlon gehouden. Aanmelden kan bij het zwembad. Voor meer informatie over deze activiteiten kijk op www.zwembadgrijpskerk.nl