Brommerclub Gerkesklooster-Stroobos op tour door Nederland

0
169
brommerclub Gerkesklooster

GERKESKLOOSTER-STROOBOS – De Brommerclub Gerkesklooster-Stroobos maakte een driedaagse rondrit door Nederland. Na een grondige voorbereiding werd er afgelopen donderdag om 6.00 uur gestart in Gerkesklooster door twaalf bromfietsers en één volgauto met twee chauffeurs. Gelukkig was er niks vergeten, liet het weer de doorzetters niet in de steek en moest slechts één bromfiets halverwege vanwege een afgebroken kontaktpuntveer de strijd opgeven, maar deze werd vlot omgeruild door onze volgauto voor een ander exemplaar.

Via een van tevoren nauwkeurig uitgezette route over de mooiste weggetjes kwamen ze keurig op tijd aan in Vierhouten, waar een aantal trekkershutten keurig ingericht stonden te wachten voor een tweetal overnachtingen. Na een perfect verzorgde barbecue en gezellige avond werden de hutten opgezocht voor een welverdiende nachtrust. De tweede dag werd een rit gereden in de omgeving van Vierhouten waarbij een aantal leuke plaatsen zoals paleis het Loo in Apeldoorn werden aangedaan. Zaterdag werd alles opgeruimd en ingepakt en werd na een tankstop de terugreis ingezet.