Circus in obs Solte Campe

1
114
Solte Campe

ZOUTKAMP – De kinderen van de groepen 1 tot en met 4 van de Slote Campe in Zoutkamp gaven een prachtige circusvoorstelling. Apen, leeuwen, clowns, acrobaten, paarden, olifanten, sterke vrouwen, zangeressen, het kwam allemaal voorbij. Alle acts werden op voortreffelijke wijze aangekondigd door twee circusdirecteuren. Het aanwezige publiek trakteerde de artiesten na afloop op een staande ovatie. Donderdagavond 14 juni zullen de kinderen van de bovenbouw hun ingestudeerde musical ‘Auditie’ vertonen aan het publiek.

1 REACTIE

  1. I needed to thank you for this very good read!! I absolutely enjoyed every bit of it.
    I have got you bookmarked to look at new things you post…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here