DVD met lipdubs basisscholen Grootegast officieel gepresenteerd

0
100
Opende Lipdups-1

OPENDE – Alle basisscholen in de gemeente Grootegast hebben lipdub gemaakt. Afgelopen donderdag werd de dvd, waarop alle lipdubs verzameld zijn, officieel gepresenteerd in het BaronTheater te Opende. Het eerste exemplaar werd overhandigd aan wethouder Mark de Haan door Anouk Postema, de oudste leerling van de Maranathaschool en Mike Tjoelker, de jongste leerling van deze school. Met enthousiasme nam de wethouder de dvd in ontvangst. In een korte toespraak gaf hij aan het fantastisch te vinden dat alle basisschool kinderen hebben meegewerkt aan het project. Zowel de financiële bijdrage van de gemeente als de BEPP-subsidie hebben het project mogelijk gemaakt. Vervolgens was het natuurlijk tijd om een aantal lipdubs op groot scherm te bekijken. De leerlingen waren onder de indruk van het resultaat. Om het geheel feestelijk af te sluiten kregen de leerlingen na afloop ‘champagne’.