Inloopavonden Extra Sneltrein Groningen-Leeuwarden

1
72

ZUIDHORN – De provincies Groningen en Fryslân organiseren samen met de betrokken gemeenten en ProRail inloopavonden over de extra sneltrein Groningen-Leeuwarden. In de provincie Groningen vinden twee inloopavonden plaats: op maandag 2 juli van 17.00 tot 20.00 uur in Zaal Balk, De Gast 39 in Zuidhorn en op dinsdag 3 juli van 19.30 tot 21.00 uur in de Vensterschool, Zuiderweg 70 in Hoogkerk. Belangstellenden zijn van harte welkom om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. Meer informatie is te vinden op www.provinciegroningen.nl

1 REACTIE

  1. Oh my goodness! an amazing article dude. Thank you Nonetheless I’m experiencing situation with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting an identical rss problem? Anybody who knows kindly respond. Thnkx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here