Publiek komt weer in grote getalen naar Grasbaanraces Opende

1
119
Opende Grasbaanraces-26

OPENDE – De Grasbaanraces in Opende kon zich weer verheugen op een hoop toeschouwers. ‘Na regen komt zonneschijn’ kopt de website van de Stichting Baansport Opende en de organisatie kijkt tevreden terug op een natte vrijdagavond en dus gelukkig droge zaterdag. “Na de opening konden de wedstrijden zaterdag worden verreden op een piste die er geweldig uitzag en dat bleek ook wel uit het feit dat het baanrecord van Jannick de Jong, uit 2008, aan flarden werd gereden door Vladimir Trifimov.”

Op vrijdagavond kwam de jeugd aan bod, waaraan maar liefst vijf jonge talenten uit Opende zelf meededen. De enige dame in dit gezelschap, Kyra Wassenaar, eindigde op de tiende plaats in de klasse 65cc. Lazar de Vries kwam uit in de 85cc en behaalde een tweede plaats. Joey van Kammen en Rick Douma leverden strijd in de 125cc. De derde plaats ging naar Joey, de vierde was voor Rick. Richard IJbema werd tweede in de klasse Follow-Up St2.

Op zaterdag ging de winst naar de Deen Peter Juul Larsen. Hij werd gevolgd door de Ukraïner Vladimir Trofimov en de Zweed Joel Nystrom. De klasse Specials National werd gewonnen door Bertjan Bos uit Stadskanaal, de Shorttrack St-2 door Gert-Jan Valk uit Daarle en de Shorttrack St-1 door Sytze Hilleger uit Ferwert.

1 REACTIE

  1. Hello! I know this is somewhat off topic but I was wondering which
    blog platform are you using for this site? I’m getting fed up of WordPress because I’ve
    had problems with hackers and I’m looking at alternatives
    for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of
    a good platform.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here