Wethouder Harmke van der Sluis op werkbezoek bij Sportcentrum Eekeburen

0
139
Harmke op werkbezoek

OLDEKERK – De Stichting Sportcentrum Eekeburen heeft de prijs mogen ontvangen voor het beste overdekte zwembad van de provincie Groningen in 2011. Tegelijkertijd werd zwembad de Woldzoom in Doezum verkozen tot beste openluchtbad. De gemeente Grootegast heeft haar waardering voor deze unieke gebeurtenissen kenbaar gemaakt door de verlening van een eenmalige bijdrage van 1.000 euro aan beide baden. Deze bijdrage is symbolisch uitgereikt tijdens de Nieuwjaarsreceptie 2012. Uiteraard is dit bedrag goed besteed. Doezum heeft een onderwaterstofzuiger aangeschaft. De Stichting Sportcentrum Eekeburen heeft door de bijdrage een speelattribuut voor kinderen en een speciale lesmethode kunnen aanschaffen. Op uitnodiging van het stichtingsbestuur heeft wethouder Harmke van der Sluis een werkbezoek aan Sportcentrum Eekeburen gebracht. Na een hartelijk ontvangst door het stichtingsbestuur en de bedrijfsleider mevrouw Mieke van der Veen heeft zij een rondleiding over het complex gehad. Bij die gelegenheid heeft zij het resultaat van de bestedingen gezien. De conclusie is dat het bedrag op een nuttige manier is besteed. Ook was de wethouder onder de indruk van de hele accommodatie, de netheid van het geheel, de energiebesparende maatregelen, de samenwerking tussen het personeel en de motivatie van het stichtingsbestuur en de bedrijfsleider. Het is werkelijk een plezier om je kind in Sportcentrum Eekeburen zwemles te kunnen laten geven. De lessen worden op een zeer ontspannen en professionele manier gegeven. Geen wonder dat ook kinderen uit omringende gemeenten graag zwemles in Oldekerk krijgen.