Fierljeppers sluiten af met kampioenschap slingeraap

0
108

GRIJPSKERK – Na een geslaagd seizoen, waarbij tijdens de Grunneger Speulen het fierljeppen extra in de belangstelling stond, sluit de fierljepvereniging ‘Grijpskerk en Omstreken’ het jaar af met een strijd om het kampioenschap slingeraap op zaterdag 8 september om 17.00 uur in het Recreatiepark ‘De Enk’ te Grijpskerk. Hangende aan een touw, dat bevestigd is aan een grote kraan, slingert men over het water naar het zandbed. Het publiek kan gratis genieten van deze belevenissen. Na afloop is er voor de fierljeppers, de medewerkers en de sponsoren een barbecueparty.

Grijpskerk kent momenteel een drukke periode. De afgelopen week vond de jaarlijkse spelweek plaats en van 17 tot 22 september wordt de Lichtweek Grijpskerk met de Nachtmarkt georganiseerd met als hoogtepunt het spel ‘Met glans van de schans’ bij het Poeldiep.