Ruigewaert presenteert ‘de zomer voorbij’

0
81
Galerie Ruigewaert

NIEZIJL – Galerie Ruigewaert in Niezijl presenteert een nieuwe expositie genaamd ‘de zomer voorbij’. Het werk van Christiaan Afman & Marcel Duran (twee noordelijke kunstenaars) en Roos Schuring & Geke Steenmetz (twee kunstenaressen uit het westen en midden des landes) wordt hierin getoond. De expositie wordt op zondag 9 september om 16.00 uur feestelijk geopend. Op zaterdag 8 september is er de mogelijkheid tot voorbezichtiging van 12.00 tot 18.00 uur.

Op 6 en 7 oktober wordt er op de achterplaats van de galerie een fair georganiseerd. Er staan diverse kraampjes met kunst- en interieurobjecten, er is een proeverij van streekprodukten en er zijn weer een aantal kunstenaars aan het werk, net als in 2011. Meer informatie is te vinden op de website www.galerieruigewaert.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here