Burgemeester Swart ontvangt Hongaren

2
89
Hongaren in Zuidhorn

ZUIDHORN – Een delegatie uit Hongarije was afgelopen dinsdag op bezoek in het gemeentehuis van Zuidhorn. Daar lieten zij zich bijpraten over het besturen van een gemeente door burgemeester Bert Swart. De delegatie bestond uit een burgemeester en meerdere wethouders, die op een tour door Europa zijn. Opvallend verschil in besturen is dat in dat land vrijwel ieder dorp nog een eigen college heeft, iets wat in Nederland vrijwel nergens meer zo is. De reis naar Zuidhorn was geregeld door de fractievoorzitter van ChristenUnie, Hans Schipper. Hij kwam met de groep in aanraking via een Christelijke stichting.

2 REACTIES

 1. I’m really enjoying the design and layout of your website.
  It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me
  to come here and visit more often. Did you hire out
  a developer to create your theme? Fantastic work!

 2. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was
  a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you!
  However, how could we communicate?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here