Carmen wint met Andoctro R in klasse Z1

3
118
Carmen en Andoctro

JOURE – Carmen Grondsma kwam zeer succesvol in Joure in de dressuurklasse uit met de pikzwarte Indoctro afstammeling Andoctro R. In de klasse Z-1 liet Carmen twee nette proeven zien die beloond werden met 213 en 214 punten. Dit resultaat was goed voor een eerste prijs, en twee winstpunten. Opmerkelijk is dat de zevenjarige Andoctro R als springpaard is gefokt, maar nu zeer succesvol in de dressuursport wordt uitgebracht. Andoctro R  is in eigendom van leerling Ingrid Couperus die vanwege haar zwangerschap momenteel niet kan paardrijden. Carmen traint nog maar heel kort met  Andoctro  R, maar blijkt goed met hem overweg te kunnen gezien de resultaten. Het is de bedoeling dat Carmen en Andoctro R binnenkort de overstap gaan maken naar de klasse Z-2.

3 REACTIES

  1. Howdy would you mind stating which blog platform you’re using? I’m looking to start my own blog in the near future but I’m having a difficult time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I’m looking for something unique. P.S Sorry for getting off-topic but I had to ask!

  2. I simply want to say I’m newbie to blogs and definitely liked this web site. Very likely I’m planning to bookmark your blog . You surely have impressive articles and reviews. Cheers for revealing your web site.

  3. Fantastic beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how can i subscribe for a blog website? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here