Horoscoop 2-1-2013

5
249

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 2 januari tot 7 januari:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Vol passie stort u zich in een verhouding. Even heftig als deze begint, zal deze ook later in de week weer eindigen. Wat rest is de kater en het zal even tijd kosten om deze te overwinnen.

STIER (22 april t/m 21 mei): Creativiteit speelt een grote rol in de komende week. U kan echt alles uit uw handen krijgen en maakt dan ook de mooiste dingen. Over waardering hoeft u niet in te zitten. Die krijgt u ruimschoots.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): U negeert signalen die uw lichamen afgeeft en dat is niet verstandig. Later in de week komt u hier lelijk mee op de koffie. Leer er in elk geval van en zoek later in de week wel de hulp die u nodig heeft.

KREEFT (22 juli t/m 22 juli): Vol op de barricades, u houdt er van. Het is niet altijd verstandig om overal vol ten strijde te trekken. Soms is een rol op de achtergrond een betere keuze, ook al ligt het in uw natuur om haantje de voorste te zijn.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): De sterren voorzien een pittig weekje voor de Leeuwen. U bent aan het piekeren over uw leven en wordt daar niet vrolijker van. Het lukt u maar niet om zich goed te voelen.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Bij het minste of geringste springt u de komende week uit uw vel. Hoezo een kort lontje? Het is dan ook geen wonder dat anderen u liever even uit de weg gaan. Voor u geen straf, u heeft er toch geen zin in.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): De Weegschalen staan voor een belangrijke beslissing. Als u er in uw eentje niet uitkomt, vraag dan een familielid die u na staat om raad. Alleen al het erover praten, zal een grote opluchting zijn.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Met een blik op oneindig werkt u stapels werk weg. Maar ergens ziet u iets heel belangrijks over het hoofd! Pas na het weekend ontdekt u wat er gebeurt is, maar het is nog maar de vraag wat er te redden valt.

BOOGSCHUTTER( 23 nov. t/m 21 dec.): Doortastend en zelfverzekerd, dat is hoe de Boogschutters te werk gaan de komende week. U gaat recht op uw doel af en laat zich door niks of niemand hiervan halen.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): U luiert deze week wat af. Inspiratie en fut lijken eindeloos ver weg en zelfs verplichtingen die u heeft, probeert u zoveel mogelijk af te wentelen. Pak eens een goede nachtrust, want zo lui als u bent, kan echt niet.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Moeilijke tijden voor de Watermannen. U staat voor u gevoel met de rug tegen de muur op het werk. En dat is geen prettig gevoel. Toch weet u niet wat u kan veranderen om het beter te maken.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Sportieve aangelegenheden kunt u beter mijden de komende week, want u bent oververmoeid en daardoor extra gevoelig voor blessures. Zoek uw ontspanning op een andere manier.

5 REACTIES

 1. Have you ever considered about including a little bit more than just your articles?
  I mean, what you say is fundamental and all. However imagine if you added some great visuals or video clips to give
  your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images
  and video clips, this website could definitely be
  one of the best in its niche. Terrific blog!

 2. Hello There. I found your blog using msn. This is a very smartly written article.
  I’ll be sure to bookmark it and come back to learn extra of
  your helpful information. Thanks for the post.

  I’ll definitely return.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here