Straten binden de strijd met elkaar aan

0
85
Doezum volleybal-5

DOEZUM – In deze dagen van tradities draagt ook volleybalvereniging DOVO/Hujades haar steentje bij met het jaarlijkse stratenvolleybaltoernooi. Sporthal de Leegens in Doezum vulde zich met enthousiaste volleyballers, gedreven vriendenclubjes en diegenen die normaal alleen op vakantie eens de volleybal in handen hebben. Zij bonden de strijd met elkaar aan en net als bij de belangrijkste wedstrijden goldt ook hier: meedoen is belangrijker dan winnen. Gezelligheid stond voorop en voerde dus de boventoon. Daarnaast werden er heel wat afgesmasht, ge-één-twee-drie-t en geserveerd. De spierpijn de dag erna namen ze allemaal voor lief. Er kan weer teruggekeken worden op een geslaagd toernooi.

Doezum volleybal-9

Doezum volleybal-7

Doezum volleybal-3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here