Flannery presenteert clip The Epic Beersong tijdens New Years Promotour

0
85
Flannery

ADUARD – Bier, zweet en tranen kostte het de Groninger Celtic Folk Rock band Flannery in november. In kilt de kou en het bier trotseren met een camera in het gezicht, maar uiteindelijk mag het eindresultaat er wezen. Op de avond van 12 januari presenteert Flannery met trots de release van de clip The Epic Beersong in Café Restaurant Nieuwklap bij Aduard. Dit is in de tweede week van Flannery’s New Years Promotour. Deze tour begon 4 januari in Zalenverhuur Balk te Zuidhorn. Met de tour wil Flannery zich op de kaart zetten, het publiek laten zien wat de band in huis heeft. Een goede clip mag daarbij volgens de band niet ontbreken.
The Epic Beersong is bedoeld als parodie op wat er kan gebeuren als je tijdens het stappen een biertje te veel hebt gedronken, de video is daarom vooral met een komisch tintje gemaakt. De band zelf is trots op het eindproduct en kan niet wachten deze 12 januari te tonen. Aansluitend op de vertoning van de video zal Flannery nog een optreden verzorgen, de entree is gratis. Meer informatie op www.flannery.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here