Horoscoop 8-1-2013

0
30

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 8 januari tot 14 januari:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): U verwacht een leuke avond als u vertrekt naar een familiebijeenkomst, maar u komt uiteindelijk van een koude kermis thuis. Een discussie die begint uit de grap, laait zo hard op, dat de avond eindigt met slaande deuren.

STIER (22 april t/m 21 mei): De sterren voorzien een grote stap vooruit voor de Stieren en het is de nog niet helemaal duidelijk op welk gebied. In ieder geval zal deze grote stap ook consequenties op werkvlak hebben en gepaard gaan met een verandering in de financiële situatie.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Na een lange tijd van strubbelingen, komt uw relatie in rustiger vaarwater. U en uw partner zijn sterker uit de afgelopen tijd gekomen en hebben het leuker dan ooit samen.

KREEFT (22 juli t/m 22 juli): Hoofdpijn, misselijkheid, duizelingen, noem het maar op. De stress van de laatste weken beginnen hun tol te eisen. De klachten zijn moeilijk te duiden, maar diep in uw hart weet u maar al te goed wat u te doen staat: rustig aan.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Wanneer de Leeuwen onverwachts een oude vriend(in) tegen het lijf lopen, bekruipt ze een onaangenaam gevoel. Hoewel deze persoon zijn best doet uw vertrouwen te winnen, kunt u het beste op uw gevoel vertrouwen.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Deze week kunt u de vruchten plukken van een aantal maanden hard werken en dat is niet vervelend. Gezelligheid staat voorop en de week wordt dan ook gedomineerd door sociale activiteiten.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): De irritatie over een naaste bouwt zich op en het kan dan ook niet uitblijven dat halverwege de week de bom barst. Een ouder persoon doet een belangrijke uitspraak, denk hier niet te licht over.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Een belangrijke basis in een (liefdes)relatie is vertrouwen en dat is een heikel punt voor de Schorpioenen. U heeft grote moeite een ander dit vertrouwen te schenken, maar zonder zal geen relatie slagen.

BOOGSCHUTTER( 23 nov. t/m 21 dec.): U vraagt zich af of u tekort schiet in uw prestaties op het werk en de onzekerheid die u daardoor uitstraalt, komen uw contacten weer niet ten goede.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Triest nieuws wacht de Steenbokken deze week. Hoewel het u grote moeite kost om positief te blijven, zal dit wel de enige manier zijn om goed uit deze moeilijke periode te komen.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): U balanceert op het randje van financiële problemen, beste Waterman, maar het is nog niet te laat. Het wordt wel tijd om uw kop uit het zand te halen en de schouders eronder te zetten.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Een privésituatie vraagt om een hoop geduld. Gesprekken en overpeinzingen domineren de week van de Vissen. U wilt graag stappen maken, maar dat zal deze week (nog) niet lukken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here