Accordeons en harmonica’s in De Rotonde

0
93

NIEKERK – Zaterdag 19 januari is het weer zover, het jaarlijkse Accordeonclub Lucht Genoeg accordeon en harmonica festival zal dan weer plaatsvinden. Vijf jaar geleden werd dit festival voor het eerst georganiseerd om de accordeon en de harmonica bekender te maken bij het grote publiek. En natuurlijk om Accordeonclub Lucht Genoeg bekender te maken. Elk jaar weer is het een gezellig feest met veel muziekstijlen zoals walsjes, polka’s, marsen, musette’s en natuurlijk het Nederlandse repertoire. Naast uiteraard een optreden van Lucht Genoeg, zullen ook individuele spelers en speelster, maar ook duo’s en trio’s het podium betreden. Daarnaast is er net als elk jaar ook weer het vrije groep optreden. Dus iedereen die een accordeon, en wat speelervaring heeft moet zeker de accordeon of harmonika meenemen. Het festival begint om 11:00 uur en de toegang is gratis. De locatie is De Rotonde, Bloemersmastraat 1B, Niekerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here