Horoscoop 15-1-2013

23
96

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 15 januari tot 21 januari:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Het wordt rennen en vliegen voor de Rammen. Er ligt een grote stapel werk en de tijd tikt sneller weg dan u wilt. Al die drukte heeft een korter lontje tot gevolg, dus men kan u maar beter mijden.

STIER (22 april t/m 21 mei): Een belangrijk project waar u al langer mee bezig was, mislukt. De schuld hiervoor zoekt u bij iedereen, behalve bij uzelf. Een goede vriend opent uw ogen.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Onheil treft uw familie en in tijden als deze is maar één ding van belang: er voor elkaar zijn. Deze week zoekt u daarom hun gezelschap en neemt u de tijd voor lange gesprekken.

KREEFT (22 juli t/m 22 juli): U ziet nogal op tegen een bepaalde gebeurtenis die voor de komende week in de planning staat. Opluchting maakt zich van u meester als alles achter de rug is. Een spontaan feestje zorgt voor de nodige ontlading.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): De afgelopen weken bent u wel erg goed voor uzelf geweest. Nog een drankje, nog een hapje, even lekker niksen, het komt uw gezondheid en vooral de slanke lijn niet ten goede.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Voor de Maagden voorzien de sterren veel positiviteit. Er komt iemand op uw pad die het beste in u naar boven weet te halen. Hoe lang deze persoon in uw leven blijft is onzeker, maar leer van hem/haar om zelf te groeien.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Donkere wolken pakken zich samen boven een vriendschap. Bedrog en onoprechtheid spelen een grote rol in de problemen die zich afspelen. Afstand nemen lijkt de beste remedie.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): De Schorpioenen zijn opperbest te spreken. Men vindt het prettig om in uw nabijheid te zijn en uw week staat dan ook bol van gezelligheid en samenzijn.

BOOGSCHUTTER( 23 nov. t/m 21 dec.): Als er een beroep wordt gedaan op uw vergevingsgezindheid, komt u voor een groot dilemma te staan. Zegt u ‘zand erover’ of pakt u de strijdbijl weer op?

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): U verwacht veel van uw partner en dit hoge verwachtingspatroon zorgt voor een vertekend beeld in jullie relatie. Hij/zij komt deze week onverwacht duidelijk uit de hoek.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Allemaal hartstikke leuk die plannen van u, maar deze week wordt u even keihard met beide benen op de grond gezet. U kunt wel proberen telkens iets nieuws te bedenken, maar maak eerst eens iets af.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): De Vissen zijn lusteloos en vermoeid. Heeft u een griepje te pakken? U weet het: niet door blijven gaan, maar gewoon even uitzieken en dan kunt u er snel weer tegen.

23 REACTIES

 1. I just want to tell you that I’m new to blogs and really liked this web site. Probably I’m going to bookmark your site . You amazingly have impressive article content. Thanks for sharing with us your blog.

 2. Great work! That is the kind of information that are meant to be shared across the internet. Disgrace on Google for not positioning this put up higher! Come on over and seek advice from my web site . Thanks =)

 3. Youre so cool! I dont suppose Ive learn something like this before. So good to find somebody with some authentic thoughts on this subject. realy thanks for starting this up. this web site is one thing that’s wanted on the internet, somebody with a little bit originality. helpful job for bringing something new to the web!

 4. Thanks for the points shared on the blog. Something also important I would like to state is that fat reduction is not all about going on a dietary fad and trying to get rid of as much weight that you can in a set period of time. The most effective way to lose weight naturally is by acquiring it slowly but surely and following some basic points which can provide help to make the most from the attempt to drop some weight. You may realize and already be following many of these tips, although reinforcing understanding never hurts.

 5. We’re a gaggle of volunteers and starting a brand new scheme in our community. Your web site provided us with useful info to paintings on. You’ve performed a formidable task and our whole group shall be thankful to you.

 6. I like the helpful info you provide in your articles. I will bookmark your weblog and check again here frequently. I am quite sure I’ll learn a lot of new stuff right here! Best of luck for the next!

 7. you are truly a good webmaster. The site loading pace is incredible. It sort of feels that you are doing any distinctive trick. In addition, The contents are masterpiece. you have done a magnificent job on this matter!

 8. You can definitely see your enthusiasm in the paintings you write. The arena hopes for more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe. All the time follow your heart.

 9. hello!,I love your writing very so much! proportion we keep up a correspondence extra approximately your article on AOL? I need an expert on this area to resolve my problem. May be that’s you! Taking a look forward to see you.

 10. I am now not sure where you are getting your information, however good topic. I must spend a while learning much more or figuring out more. Thanks for wonderful information I was looking for this information for my mission.

 11. I carry on listening to the news update speak about getting free online grant applications so I have been looking around for the finest site to get one. Could you tell me please, where could i get some?

 12. I would like to get across my love for your kindness in support of those people that really want help with this important theme. Your special commitment to getting the solution around appears to be wonderfully productive and has enabled girls like me to reach their desired goals. Your entire helpful recommendations signifies this much to me and still more to my fellow workers. Warm regards; from everyone of us.

 13. Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it’s really informative. I am gonna watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future. A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here