Horoscoop 15-1-2013

0
26

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 15 januari tot 21 januari:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Het wordt rennen en vliegen voor de Rammen. Er ligt een grote stapel werk en de tijd tikt sneller weg dan u wilt. Al die drukte heeft een korter lontje tot gevolg, dus men kan u maar beter mijden.

STIER (22 april t/m 21 mei): Een belangrijk project waar u al langer mee bezig was, mislukt. De schuld hiervoor zoekt u bij iedereen, behalve bij uzelf. Een goede vriend opent uw ogen.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Onheil treft uw familie en in tijden als deze is maar één ding van belang: er voor elkaar zijn. Deze week zoekt u daarom hun gezelschap en neemt u de tijd voor lange gesprekken.

KREEFT (22 juli t/m 22 juli): U ziet nogal op tegen een bepaalde gebeurtenis die voor de komende week in de planning staat. Opluchting maakt zich van u meester als alles achter de rug is. Een spontaan feestje zorgt voor de nodige ontlading.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): De afgelopen weken bent u wel erg goed voor uzelf geweest. Nog een drankje, nog een hapje, even lekker niksen, het komt uw gezondheid en vooral de slanke lijn niet ten goede.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Voor de Maagden voorzien de sterren veel positiviteit. Er komt iemand op uw pad die het beste in u naar boven weet te halen. Hoe lang deze persoon in uw leven blijft is onzeker, maar leer van hem/haar om zelf te groeien.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Donkere wolken pakken zich samen boven een vriendschap. Bedrog en onoprechtheid spelen een grote rol in de problemen die zich afspelen. Afstand nemen lijkt de beste remedie.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): De Schorpioenen zijn opperbest te spreken. Men vindt het prettig om in uw nabijheid te zijn en uw week staat dan ook bol van gezelligheid en samenzijn.

BOOGSCHUTTER( 23 nov. t/m 21 dec.): Als er een beroep wordt gedaan op uw vergevingsgezindheid, komt u voor een groot dilemma te staan. Zegt u ‘zand erover’ of pakt u de strijdbijl weer op?

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): U verwacht veel van uw partner en dit hoge verwachtingspatroon zorgt voor een vertekend beeld in jullie relatie. Hij/zij komt deze week onverwacht duidelijk uit de hoek.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Allemaal hartstikke leuk die plannen van u, maar deze week wordt u even keihard met beide benen op de grond gezet. U kunt wel proberen telkens iets nieuws te bedenken, maar maak eerst eens iets af.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): De Vissen zijn lusteloos en vermoeid. Heeft u een griepje te pakken? U weet het: niet door blijven gaan, maar gewoon even uitzieken en dan kunt u er snel weer tegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here