Jeugdgemeenteraadvergadering Zuidhorn voor jongeren in leeftijd 15 tot 20 jaar

0
96

ZUIDHORN – De gemeente Zuidhorn organiseert binnenkort twee jeugdgemeenteraadsvergaderingen voor jongeren in de leeftijd van 15 tot 20 jaar. De eerste jeugdraadsvergadering vindt plaats op 28 januari en is bedoeld voor leerlingen van de twee middelbare scholen in de gemeente Zuidhorn. Het Gomaruscollege in Zuidhorn doet hier aan mee. De tweede jeugdraadsvergadering is op 25 maart aanstaande. Deze is voor alle jongeren in de leeftijd van 15-20 jaar in de gemeente Zuidhorn en wordt georganiseerd in samenwerking met de jongerenwerkers van Stichting Welzijn gemeente Zuidhorn (SWgZ). Jongeren die hier graaag aan mee willen doen kunnen zich tot 25 maart aanmelden bij de raadsgriffier, telefonisch via (0594) 50 87 81 of per mail: griffie@zuidhorn.nl. Alle jongeren kunnen alvast in januari aangeven over welk onderwerp ze willen debatteren tijdens de jeugdraadsvergadering (drie mogelijkheden). In februari kunnen de jongeren hun mening geven over de gekozen onderwerpen. Dit kan via www.jcavalon.nl.

Meer informatie over het aanmelden en over de voorbereidingen voor de jeugdraadsvergadering op 25 maart is te vinden op www.zuidhorn.nl/jouwvergadering en www.jcavalon.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here