Uitverkocht Nieuwjaarsconcert met Pearl Jozefzoon

0
60
Pearl Jozefzoon

SURHUISTERVEEN – In de Flambou in Surhuisterveen gaf brassband de Wâldsang zaterdag een uniek nieuwjaarsconcert. Bij de 34e editie van dit concert was de zangeres Pearl Jozefzoon te gast als soliste. Pearl Jozefzoon is bekend geworden bij de eerste editie van The Voice of Holland, waar ze na Ben Saunders op de tweede plaats eindigde. Ook won zij het tv-programma Van popster tot operaster. Tijdens het concert zong Pearl voor een uitverkochte zaal vier nummers afkomstig van haar debuutcd, die in het voorjaar van 2013 zal verschijnen. Bij het concert werd Henk Folkersma in het zonnetje gezet. Na 39 jaar trouwe dienst stopt hij aan het einde van het seizoen met spelen voor de Wâldsang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here