Brandweer en burgemeester bij opening Ineke’s Bloemboetiek

0
138
Oldehove opening bloemenboetiek-2

OLDEHOVE – Ineke Mollema werkte zes jaar in bloemenboetiek Boutique le Bouquet in Oldehove, toen zij de kans kreeg dit over te nemen. Ze greep hem met beide handen, huurde een deel van het pand, knapte dit op en kon afgelopen vrijdag dan haar eigen Ineke’s Bloemboetiek openen. Deze opening ging niet ongemerkt voorbij in het dorp. Als verrassing regelde manlief Geert Anne de medewerking van de vrijwillige brandweer Oldehove, waarvoor hijzelf ook actief is, en deze kwamen met een hoop toeters en bellen aanrijden om een speciale sleutel te brengen. Burgemeester Bert Swart onthulde uiteindelijk samen met Ineke het nieuwe logo en verklaarde de boetiek voor geopend. Men kan hier terecht voor snijbloemen, kamerplanten en cadeau-artikelen. “Mooie boeketten en gezelligheid, dat is waarvoor ze moeten komen. Mijn motto is ‘mooi en betaalbaar’”, aldus Ineke. Ze is meer dan tevreden met haar eigen boetiek. “Het is nu lekker fris en wit geverfd, echt een hele andere uitstraling. Ik zou zeggen, je moet het komen zien.” Ineke’s Bloemboetiek is gevestigd aan de Schipvaart 2 in Oldehove en geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30-12.00 en van 13.30 tot 17.00 uur, op woensdagochtend en zaterdags de hele dag.