College van B&W test een groengasauto

0
22
Burgum - Wethouder Houkje Rijpstra

BURGUM – Het College van Burgermeester en Wethouders van de gemeente Tytsjerksteradiel mag een weeklang proefrijden in een groengasauto. Wethouder Houkje Rijpstra van Tytsjerksteradiel nam vrijdag de sleutels van de nieuwste Fiat Panda op groengas in ontvangst tijdens de ervaringsmiddag ‘Rijden op groengas’, georganiseerd door AutoSchat Burgum, de Provincie Fryslân en de gemeente Tytsjerksteradiel. De ervaringsmiddag was georganiseerd om geïnteresseerden te informeren over het rijden op groengas, proefritten te laten maken en om ervaringen van mensen te horen die inmiddels al op groengas rijden. Er waren ongeveer 80 belangstellenden voor de ervaringsmiddag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here