Foppe de Haan op sponsoravond Fc. Grootegast

0
34
fc grootegast foppe de haan

GROOTEGAST – Afgelopen week was de kantine van Fc. Grootegast de plek van de jaarlijkse sponsoravond die de voetbalclub organiseerd. Foppe de Haan was uitgenodigd om de sponsoren en vrijwilligers te vertellen over zijn carrière. De tijd van Foppe als trainer bij onder andere de Drachtsterboys, ACV, en Heerenveen en zijn avonturen op het mooie eiland Tuvalu waar hij vier weken bondscoach was, passeerden de revue. Natuurlijk ook de tijd bij Jong Oranje bleef niet onbesproken. De kans om Foppe vragen te stellen, bleef niet onbenut. Vragen over wat de plaatselijke Fc Grootegast moet doen om vooruit te komen in het streven om hogerop te komen, werden bijvoorbeeld gesteld. Overigens geeft Foppe de lezingen voor het aanschaffen van rolstoelen voor kinderen met een handicap waar ze dan rolstoelhockey kunnen spelen. Dit blijkt een groot succes te zijn voor de kinderen die er mee kunnen spelen. Het streven is om honderd van die rolstoelen aan te schaffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here