Grootegast gaat inwoners op snelheid wijzen

2
106
Kornhorn Snelheidsmeting-1

GROOTEGAST – De gemeente Grootegast heeft twee nieuwe palen die automobilisten moeten wijzen op hun snelheid. Door de palen moeten hardrijders worden aangepakt. Mensen die op de paal afrijden zien een smiley, die hun vertelt of ze zich aan de snelheid houden. Bij te hard rijden wordt het poppetje rood. In het apparaat is een computertje ingebouwd die bijhoudt hoeveel mensen te hard rijden. Wanneer dit aantal hoog is wil burgemeester Kor Dijkstra de politie inschakelen om meer te controleren

2 REACTIES

  1. You have made some really good points there.
    I checked on the web for more information about the issue and found most individuals will go along with your views on this website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here