Leerlingen in spe bezoeken Gomaruscollege

0
269
Zuidhorn filmpje openhuis gomarus-4

ZUIDHORN – Voor veel basisschoolleerlingen zit het er aan te komen: de keus voor een middelbare school. Daarom worden er altijd in het begin van het jaar Open Dagen georganiseerd bij de diverse scholen. Afgelopen week konden de kinderen op donderdagavond een kijkje nemen bij het Gomaruscollege. Samen met hun ouders togen vele leerlingen naar het gebouw. Zij kregen informatie, spraken met, misschien wel hun toekomstige, docenten en er was vooral een hoop te doen. “Het is dan ook een vakcollegeschool”, vertelt conciërge Jan Boonstra, “dus de insteek is wel dat ze bezig zijn op zo’n avond.” Hij kijkt tevreden terug. “Het was een hele gezellige en ontspannen avond.”

Zuidhorn filmpje openhuis gomarus-8

Zuidhorn filmpje openhuis gomarus-5

Zuidhorn filmpje openhuis gomarus-9