Vangrail maakt Endorsement Deal rond

0
55
Vangrail

REGIO – De heren van Vangrail zijn goed op stoom. Onlangs maakten zij een Endorsment Deal rond met VOX en M-Store Leeuwarden, er wordt hard gewerkt aan een nieuwe show en het nieuwe album zit er aan te komen.

Over de Endorsement Deal is zanger Raynaud Ritsma erg te spreken. “Heel uniek dat dit gebeurt”, vertelt hij. “VOX is een Amerikaans merk, waar the Beatles al over speelden. Als je een VOX-versterker hebt, nou dan heb je écht een versterker.” Hij en Dirk-Lennart Hogeveen laten hun gitaren vanaf nu klinken over de VOX AC30 (HandWired).

De mannen zitten niet stil. “We merken dat we nu landelijk spelen en dat is heel mooi. Waarschijnlijk gaan we 23 februari zelfs voor het eerst in Duitsland optreden!” Er wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuw decor. “Vanaf februari gaan we hiermee toeren. Het moet een echt totaalplaatje worden. Dus niet dat er gewoon een keyboard op het podium staat, maar dat de omhuizing hierom weer helemaal past in het decor. Het moet in één klap helemaal vet zijn.” De deal komt wat dat betreft ook precies op het goede moment. “We waren voor de show in 2013 al een tijdje opzoek naar nieuwe versterkers en toen kwam dit op ons pad”, aldus Dirk-Lennart vol trots. “De nieuwe VOX AC30 klinkt niet alleen onwijs goed, ze passen ook nog eens ontzettend goed bij de nieuwe uitstraling van het podium. Kortom, we gaan iets moois neerzetten in 2013!”

In het tweede kwartaal van dit jaar zal het nieuwe, en langverwachte, album van Vangrail uitkomen. Van de veertien tracks zijn inmiddels al vier singles uitgegeven. IJverig wordt er ook gewerkt aan weer nieuwe materiaal. “Wij schrijven nog steeds”, vertelt Raynaud. “Als je muzikant bent, blijf je schrijven.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here