Wie zingt straks met Ernst Daniël Smid?

2
84
Zuidhorn stemtest carmina burana

ZUIDHORN – Kunstbedrijven Westerkwartier, voorheen muziekschool Westerkwartier, viert haar eerste lustrum op een speciale manier, namelijk met de uitvoering van de Carmina Burana in het Westerkwartiers. Het leerlingenorkest waarin alle instrumenten vertegenwoordigd zijn, begeleidt op 18, 19 en 20 juni de bariton Ernst Daniel Smid, o.a. bekend van het programma Una Voce Particulare. Behalve voor de leerlingen, is dit ook voor de bariton een unieke en motiverende ervaring; hij gaat de baritonsoli van de Carmina Burana van Carl Orff in het Westerkwartiers dialect zingen, op tekst van Willem Wilmink, hertaald door Alie de Vries. Naast de inbreng van Ernst Daniël Smid en het leerlingenorkest zijn er enthousiaste zangers en zangeressen nodig om de Carmina Burana compleet te maken. Afgelopen zaterdag waren de eerste stemtesten voor dit speciale projectkoor in het Cultureel Centrum te Zuidhorn. De eerste repetitie vindt hier komende zaterdag plaats. Het is de bedoeling dat er iedere zaterdag van de maand gerepeteerd wordt. Opgave voor het koor of informatie over dit feestelijke project via roelf.postma@gmail.com.

2 REACTIES

  1. Wonderful goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just extremely excellent. I actually like what you have acquired here, certainly like what you are stating and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it smart. I cant wait to read far more from you. This is really a great site.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here