Dierenweide Oostergast verblijdt met drie herten

0
107
zuidhorn dierenweide 1

ZUIDHORN – Lukkien & Schultinga hypotheken en verzekeringen uit Zuidhorn heeft de Dierenweide Oostergast drie herten geschonken. De beestjes komen uit Bedum waar de vader van Jaap Lukkien ruim dertig jaar het hertenkamp beheerde. Zij zochten een nieuw plekje en Lukkien dacht direct aan de Dierenweide in Zuidhorn. Voorzitter Jelle Aalfs is maar wat blij met zijn nieuwe aanwinsten. “En wat helemaal geweldig is”, vertelt hij, “is dat Lukkien & Schultinga ook nog eens hebben toegezegd het jaarlijkse voergeld te doneren.” De herten dartelen alweer ongeveer een maand rond in de Dierenweide en afgelopen week kwamen de heren hier bijeen om stil te staan bij deze uitbreiding. Gewapend met een grote zak brood wist Jaap Lukkien al snel de aandacht te trekken van de herten. Een aantal bestuursleden keken samen met Henk Schultinga tevreden toe. In verband met de kou stonden de meeste dieren binnen, maar zodra het weer dooit, kan iedereen weer gezellig de dieren bezoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here