Dit jaar duidelijkheid over toekomst N358

1
128

LEEUWARDEN – Uiterlijk aan het einde van het jaar moet er duidelijkheid komen over de toekomst van het zuidelijke deel van de N358 tussen Surhuisterveen en de A7, dat zegt gedeputeerde Sietske Poepjes (CDA). Achter de schermen wordt door verschillende gemeenten en andere belanghebbenden gesproken over de toekomst van de weg, nadat er zeer veel negatieve reacties binnenkwamen op het nieuwe ontwerp. ‘Alles is bespreekbaar,’ zei de gedeputeerde vorige week. Dat kan volgens haar betekenen dat het gehele plan van tafel gaat. Zelf zegt ze niet geschrokken te zijn van de vele reacties. ‘Je weet gewoon dat het in een democratie zo kan gaan. Wij komen met een plan en je weet dan dat anderen daar iets van kunnen vinden. Je moet er niet per definitie vanuit gaan dat er alleen maar gejuich komt.’ Volgens Poepjes is het goed dat er nu opnieuw naar de plannen gekeken wordt. ‘De weg moet de eerste 30 tot 40 jaar weer meekunnen. Dat kun je niet zomaar op een vrijdagmiddag op de achterkant van een bierviltje uittekenen.’

1 REACTIE

  1. Hey woսld you mind stating which blog platform yoս’re
    working with? I’m planning to starft my own blog
    in the near future butt I’m һaving a haard time making a decision between BlogEngine/Worԁpress/B2eѵolution and Drupal.
    Tһe reason I ask is because yoᥙr layout seеms dіfferent then most Ьloɡs and I’m looking forr something ᥙnique.
    P.S Apoⅼogies for getting off-topic but I had to ask!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here