Meiden achter het behang in dorpshuis Humsterland

0
711
oldehove toneel f 2

OLDEHOVE – Toneelvereniging Oldehove speelde afgelopen week het stuk ‘Meiden achter het behang’ in het dorpshuis Humsterland. Dit hilarische stuk in drie bedrijven speelt zich af op een boerderij op het platteland. Hiernaast staat een huis wat van de Roosjes is, maar die zijn jaren geleden met de noorderzon vertrokken. Net nu Iebeltje en Vogeltje naar Amsterdam gaan en hun mannen Tinus en Keimpe op stap willen gaan, komen de dochters van Roos opeens hun eigendom innemen. Als ook nog eens de dames van de hulpdienst van de W.I.P vereniging zich erin gaan mengen, is het hilariteit alom. Het publiek genoot met volle teugen en kon heel wat lachen om het stuk. Toneelvereniging Oldehove kan terug zien op een geslaagde avond.

oldehove toneel f 3

oldehove toneel f 6

oldehove toneel f 1