Nieuwe app zet Westerkwartier op de kaart

0
118
App Abel Life

WESTERKWARTIER/ADUARD – AbelLife heeft in opdracht van de Ondernemersvereniging Toerisme Westerkwartier een nieuwe app gecreëerd waarin het Westerkwartier letterlijk en figuurlijk op de kaart wordt gezet. AbelLife ontwikkelt fiets- en wandelroutes en heeft voor het Westerkwartier een bundel van in totaal twintig routes samengesteld. De AbelLife app is gratis te downloaden en de bundel bestaande uit zeven wandelroutes, twaalf fietsroutes en één kinderfietsroute door het westerkwartier is voor 9,99 euro te downloaden. De Ondernemersvereniging is in haar nopjes met de app. “Ons doel is toerisme op de kaart te zetten”, vertelt bestuurslid Jenze Kingma. “Iets wat nog meer versterkt wordt de nieuwe routes. Er was altijd al vraag naar en nu kunnen wij de routes mooi aanbieden aan onze gasten.” Bij alle aangesloten ondernemers kan men een boekje aanschaffen met daarin de code die toegang geeft tot de twintig routes. Zoals men verwacht is de app geheel interactief. Men krijgt dus niet alleen een route, maar veel wetenswaardigheden, tips over horeca onderweg en bijvoorbeeld vogelgeluiden in natuurgebieden. Bovendien is de app altijd up to date. Voor meer informatie kan men terecht op www.abellife.nl of ondere andere bij Hotel Aduard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here