Tilster Tennis Club tovert tennisbaan om tot ijsbaan

0
167
kootstertille - ijshockeybaan

KOOTSTERTILLE – In Kootstertille heeft de tennisvereniging Tilster Tennis Club de tennisbaan onder laten lopen met water en er zo een ijshockeybaan van gemaakt. ‘Een van de tennisleraren van de club vertelde dat men vroeger in Amsterdam de tennisbanen ’s winters onder liet lopen met water zodat er met iets minder vorst ook geschaatst kon worden. Aangezien de tennisbaan toch afgekeurd was door de Tennisbond was dit het uitgelezen moment om dat ook eens te proberen. We zijn daarbij geen concurrent voor de ijsbaan, want onze ijsbaan is zo klein dat het alleen geschikt is voor een potje ijshockey,’ zegt Corrie Terpstra. ‘Nu kunnen de kinderen ook even een leuk potje ijshockeyen zonder dat de echte rijders daar last van hebben.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here