Vrolijke drukte bij sportinstuif in de Fûgelkamp Harkema

0
8
Filmpje sportinstuif Harkema

HARKEMA – Rennen, dansen, voetballen, klimmen, klauteren én Taekwondo beoefenen. In Sporthal de Fûgelkamp in Harkema was het dinsdag een drukte van belang. De gemeentelijke sportstimulering van de gemeente Tytsjerksteradiel, Kollumerland en Achtkarspelen organiseerde een sportinstuif voor alle kinderen van de basisschool. Er werden verschillende clinics gegeven. Bij de jongens was met name het voetballen en het Taekwondo populair, bij de meisjes werd er flink gedanst. Taekwondo is een verdedigingssport. Niet alleen in Harkema werden in de voorjaarsvakantie sportinstuiven georganiseerd, ook in Kollum, Kollumerzwaag, Hurdegaryp en Buitenpost kon er gesport worden.

Filmpje sportinstuif harkema 4

Filmpje sportinstuif harkema 3

Filmpje sportinstuif Harkema 2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here