Horoscoop 5-3-2013

38
135

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 5 maart tot 11 maart:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Hoogte- en dieptepunten wisselen elkaar in een hoog tempo af. Het gevoel dat u in een achtbaan van emoties zit, neemt langzaamaan bezit van u, totdat u in het weekend uitgeput in bed blijft liggen.

STIER (22 april t/m 21 mei): Wanneer u een nieuwe taak opgedragen krijgt, gaat u met de hakken in het zand. Alle energie die u verspilt aan het protesteren tegen deze opgave, kunt u beter in de uitvoering steken, want uiteindelijk moet het toch klaar.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Onvoorzien komt u voor een moeilijke keus te staan als twee familieleden tegelijk een dringend beroep op u doen. Neem de tijd om tot een goede beslissing te komen.

KREEFT (22 juli t/m 22 juli): U staat onder grote druk op het werk en heeft moeite om niet hieronder te bezwijken. De bekende druppel doet de emmer uiteindelijk op vrijdag overlopen, maar gelukkig heeft u het weekend om weer op adem te komen.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): U bent van uzelf niet een enthousiast persoon, dus het kost u bij tijden grote moeite om het plezier van uw partner op alle fronten te delen. De wrijvingen die hierdoor ontstaan moeten hoognodig uitgepraat worden.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): De liefde, de liefde… De Maagden krijgen er hoofdpijn van. Hoewel u smoorverliefd bent, staat u het uzelf niet toe om aan deze gevoelens toe te geven. Wat gaat er winnen: het verstand of het gevoel?

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): De Weegschalen zijn verwikkeld in een principekwestie en eigenwijs als u kunt zijn, kunt u uw gelijk weken volhouden. Doordat u volledig in beslag wordt genomen door deze kwestie ontgaat u belangrijk nieuws aan het thuisfront.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Een familielid heeft u nodig, maar u geeft het allerliefste niet thuis. Als u zich dan toch van uw goede kant laat zien, bent u verbaast hoeveel verschil u kunt maken.

BOOGSCHUTTER( 23 nov. t/m 21 dec.): De vraag is niet óf, maar wanneer u het roer helemaal om gaat gooien. Het kriebelt al een aantal weken en als de gelegenheid zich voordoet, dan hoeft u niet lang na te denken!

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): U bent verschrikkelijk druk met allerlei werkzaamheden voor anderen en komt daardoor niet meer aan uw eigen taken toe. Het resultaat: een huis vol rotzooi, stapels was en een week lang alleen maar fastfood.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): U heeft zin om er eens lekker tussenuit te gaan en besluit de daad bij het woord te voegen in het weekend. Samen met vrienden, uw partner of lekker alleen: de Watermannen zetten eens goed de bloemetjes buiten.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Het belooft een week vol sociale activiteiten te worden. Men ervaart u als een aangename gesprekspartner en dus voert u menig gesprek. Zo in de loop weg vertelt een familielid u iets, waar u enorm van schrikt.

38 REACTIES

 1. I simply want to tell you that I am just all new to blogging and seriously loved your web-site. Almost certainly I’m want to bookmark your blog post . You certainly have outstanding articles. Appreciate it for revealing your web-site.

 2. Hi, Neat post. There is an issue along with your web site in internet explorer, could test this… IE nonetheless is the market chief and a good part of other folks will leave out your wonderful writing due to this problem.

 3. Attractive component of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your weblog posts. Anyway I’ll be subscribing to your augment and even I success you get admission to persistently fast.

 4. Hey there! Do you know if they make any plugins to protect against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any recommendations?

 5. An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing somewhat evaluation on this. And he in truth purchased me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love studying more on this topic. If possible, as you become experience, would you mind updating your weblog with more details? It is extremely helpful for me. Huge thumb up for this weblog post!

 6. Howdy, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam comments? If so how do you prevent it, any plugin or anything you can recommend? I get so much lately it’s driving me mad so any support is very much appreciated.

 7. I was more than happy to seek out this web-site.I needed to thanks for your time for this wonderful learn!! I definitely enjoying each little little bit of it and I’ve you bookmarked to check out new stuff you weblog post.

 8. I like the helpful information you provide in your articles. I will bookmark your weblog and check again here frequently. I am quite sure I will learn plenty of new stuff right here! Best of luck for the next!

 9. I was just looking for this info for some time. After 6 hours of continuous Googleing, finally I got it in your site. I wonder what is the lack of Google strategy that don’t rank this kind of informative sites in top of the list. Normally the top websites are full of garbage.

 10. Hello there! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I genuinely enjoy reading through your articles. Can you suggest any other blogs/websites/forums that go over the same subjects? Thanks!

 11. Generally I don’t learn post on blogs, but I wish to say that this write-up very compelled me to try and do it! Your writing style has been surprised me. Thank you, quite great article.

 12. In this great design of things you get an A just for effort. Exactly where you lost me personally was on all the facts. As they say, details make or break the argument.. And that could not be more correct right here. Having said that, let me tell you precisely what did do the job. The text is certainly pretty engaging and this is possibly why I am making the effort to comment. I do not make it a regular habit of doing that. Next, whilst I can easily see a jumps in reason you make, I am definitely not convinced of how you appear to connect your points which in turn produce the final result. For now I will yield to your issue however wish in the near future you actually link the dots better.

 13. The other day, while I was at work, my cousin stole my iPad and tested to see if it can survive a 25 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now broken and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

 14. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was curious what all is required to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet savvy so I’m not 100 positive. Any tips or advice would be greatly appreciated. Kudos

 15. There are some fascinating closing dates on this article however I donít know if I see all of them middle to heart. There may be some validity however I will take maintain opinion till I look into it further. Good article , thanks and we would like extra! Added to FeedBurner as effectively

 16. Thanks a lot for sharing this with all of us you actually know what you are talking about! Bookmarked. Please also visit my website =). We could have a link exchange agreement between us!

 17. I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to design my own blog and would like to know where u got this from. kudos

 18. This is very interesting, You are an excessively professional blogger. I’ve joined your feed and look forward to in the hunt for extra of your excellent post. Also, I have shared your web site in my social networks!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here