Kegelwedstrijd gezellige afsluiting jaarvergadering Volksvermaken UIrum

5
91
jaarvergadering volksvermaken Ulrum

ULRUM – In Kegelhuis De Zeearend hield Volksvermaken Ulrum afgelopen vrijdag haar jaarvergadering. Voorzitter Coby Zijlstra kon bij de opening twintig leden verwelkomen. De agenda werd in een vlot tempo afgewerkt. Alle verslagen werden onveranderd goedgekeurd en bij de bestuursverkiezing werden Feddy van der Veer en Harm Willem Tuin herkozen. Verder werd het volgende programma voor 2013 bekend gemaakt: Op zaterdag 27 april is de viering van het 75-jarig bestaan, op donderdag 1 augustus vindt de jeu de boules toernooi plaats, op zaterdag 10 augustus de Ollerommer Fietstocht en op vrijdag 25 oktober staat het optreden Nulennix gepland.

Na het officiële gedeelte werd het startsein gegeven voor de jaarlijkse kegelwedstrijd. In een ontspannen sfeer werd er op de twee kegelbanen om de hoogste eer gestreden. Bij de dames toonde Trijnie Moes zich de sterkste. Annie Busscher legde beslag op de tweede prijs en Sijke Swijghuizen keerde met de derde prijs huiswaarts. De poedelprijs was voor Eltje Bakker. Harm Willem Tuin werd winnaar bij de heren. Dirk Dorlandt eindigde op de tweede plaats en Aalje Bakker kon de derde prijs in ontvangst nemen. De poedelprijs ging naar Joop Busscher. Deze gezellige en geslaagde avond werd afgesloten met het spel eenentwintigen. Dit spel werd gewonnen door Henk Haaksma terwijl Sijke Swijghuizen als tweede eindigde. 

5 REACTIES

 1. Very good blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers?
  I’m hoping to start my own site soon but I’m a little lost on everything.
  Would you propose starting with a free platform like
  Wordpress or go for a paid option? There are so many options out
  there that I’m totally overwhelmed .. Any ideas? Many thanks!

 2. Hey just wanted to give you a brief heads up and
  let you know a few of the images aren’t loading correctly.
  I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different browsers and
  both show the same results.

 3. I used to be suggested this web site by way of my cousin. I’m no longer certain whether this submit is written by way of him as no one
  else understand such targeted approximately my problem.
  You’re amazing! Thank you!

 4. At this time it seems like Drupal is the top blogging platform out there right now.
  (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here