Natuur- en erfgoedprijs voor Verhildersum

1
163
leens cheque overhandiging

LEENS – Afgelopen week kwam het verlossende bericht: Verhildersum heeft de Natuur- en erfgoedprijs van het magazine Buitenleven ontvangen. Stemmers via de website hebben het landgoed en de borg uitverkozen als winnaar. Marieke Haafkens, hoofdredacteur van Buitenleven, kwam speciaal naar Leens om de prijs uit te reiken. “Dit is precies het type initiatief waar de prijs voor is bedoeld: gedragen door vrijwilligers”. Wethouder Kor Berghuis (De Marne) overhandigde Verhildersum een thermometer, opdat het landgoed de huidige temperatuur en energie goed kan vasthouden. De 15.000 euro die Verhildersum heeft gewonnen wordt besteed aan het bouwen van een bijenhotel en een informatiehut.

 

1 REACTIE

  1. I simply want to tell you that I’m beginner to weblog and truly enjoyed your web-site. Very likely I’m want to bookmark your website . You surely have great articles. Appreciate it for sharing with us your webpage.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here