De Man met de Hamer – Eppe Kerbof

7
123
eppe kerbof

Eppe Kerbof

Voorzitter Fietsclub Voor de Wind Zuidhorn

“We zijn een club voor de recreatieve racefietser en ATB’er. Op dit moment hebben we 69 leden, allen uit Zuidhorn of directe omgeving. Onze doelstelling is het stimuleren van het toerfietsen in de breedste zin van het woord. Mede daarom zijn we aangesloten bij de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU). Onze activiteiten bestaan uit het gezamenlijk rijden van avondritten op de dinsdag- en donderdagavond. Deze ritten staan onder leiding van een voorrijder die de route bepaalt en het rijgedrag in de groep bewaakt. Nieuw is dat we vanaf dit seizoen, dat op de eerste dinsdag van april begint, specifieke trainingen gaan doen onder leiding van een trainer. Op 25 mei doen we met een groep van 20 leden mee aan ‘Limburgs Mooiste’ en we willen daar natuurlijk goed getraind aan de start staan. Daarnaast nemen nog deel aan andere toertochten, bijvoorbeeld de Eekeburentocht, de 100 mijl van Drenthe, de Elfstedentocht, de Tecklenburg Rundfahrt en de Pieter Weening Classic.

Bijzonder aan onze club is dat we een aparte damesgroep hebben, die momenteel uit 14 dames bestaat. De dames rijden op de dinsdagavond en hebben een paar keer per seizoen hun eigen speciale activiteiten. Sinds de zomer van 2011 rijden we in nieuwe rood-wit-zwarte clubkleding, van het merk Bioracer, waarop al onze sponsoren prijken. Omdat de pasvorm van dames afwijkt van die van de heren hebben de dames een eigen kledinglijn, uiteraard wel met dezelfde kleuren en sponsornamen. We zijn dus een actieve en dynamische vereniging. Ook gaan we met onze tijd mee, want sinds kort zitten we op Facebook (FcVoordewind) en op Twitter (@fcvoordewind).

Iedereen die interesse heeft om mee te rijden, mag vrijblijvend twee keer meerijden voordat je besluit om lid te woorden. Lid worden kost €50,- per jaar. Voor €55,- heb je een basis kledingpakket bestaande uit: korte fietsbroek, shirt korte mouw, shirt lange mouw en fietshandschoentjes. Naar behoefte kunnen er arm- en beenstukken, een lange fietsbroek en een windstopper bijgekocht worden. Meer informatie is te vinden op www.fietsclub-voordewind.tk. Men kan ook een mail sturen naar fietsclubvoordewind@gmail.com. Meer info over de damesgroep is te verkrijgen bij Anje Geertsma via j.f.burgler@comveeweb.nl.”

 

7 REACTIES

 1. I was curious if you ever thought of changing the page layout of your site?
  Its very well written; I love what youve got to say.
  But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better.
  Youve got an awful lot of text for only having one or 2 pictures.
  Maybe you could space it out better?

 2. Attractive section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to assert
  that I get in fact enjoyed account your blog posts.
  Any way I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently rapidly.

 3. Good post. I learn something new and challenging on websites I
  stumbleupon everyday. It’s always exciting to read content from other authors and use something from
  their websites.

 4. Hello to all, the contents existing at this web site are truly awesome for people experience,
  well, keep up the nice work fellows.

 5. Paragraph writing is also a excitement, if you be familiar with then you can write if not it is complicated to write.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here