Groeneveld Kozijnen onderscheidend in advisering en service

13
214
grijpskerk groeneveld kozijnen

“Het is allemaal een kwestie van ontzorgen”

GRIJPSKERK – Sinds begin dit jaar is Groeneveld Kozijnen van start gegaan. René Groeneveld deed jarenlang ervaring op in deze business en besloot: “ik ben er rijp voor”. Zijn geheel eigen manier van werken, maakt hem onderscheidend, en dan vooral op het gebied van advisering en service.

“Tegenwoordig kun je op bijna elke hoek van de straat kunststof kozijnen kopen”, steekt Groeneveld van wal. “Zelf vind ik het belangrijk om de klanten een echt goed advies te geven. Ik duik er veel dieper in dan anderen en neem met de mensen door wat de mogelijkheden zijn en wat de valkuilen zijn. Pas als je alles goed duidelijk hebt, kun je ook een goede keuze maken.” En dat is best lastig, want er is heel veel mogelijk. “Diverse modellen, rechte hoek verbindingen, veel kleuren, opdekdeuren of stompe deuren, een nerfje of juist glad en verdekt liggend beslag”, somt Groeneveld direct op. Hij levert niet alleen kozijnen, maar ook bijvoorbeeld schuifpuien, voordeuren, gevelbekleding, windveren en boeibekleding.

Een extra stukje aandacht en service kan men verwachten bij Groeneveld Kozijnen. “Dat geldt ook voor de montage. Velen denken het te kunnen, maar dat valt best tegen. En al is bijvoorbeeld een kozijn van nog zulke goede kwaliteit, als het verkeerd gemonteerd is, is het een rotding. Daarom werk ik alleen met hele goede monteurs. Doordat ik al jaren in het vak zit, weet ik precies welke jongens goed werken.” Bovendien zit hij er zelf bovenop. “Ik wil weten wat er speelt. Als er wat aan de hand is, dan moet het direct opgelost worden. Als alles klaar is, ga ik er zelf nog even met de poetsdoek door. Je wilt toch een wow-gevoel hebben als je nieuwe kozijnen krijgt?”

Ontzorgen, dat is wat Groeneveld Kozijnen doet. “Van bouwaanvraag, tot keuzes maken, maar ook voor service en onderhoud.” En juist nu loont het om de stap naar kunststof te maken. “Tot 1 maart 2014 geldt de verlaagde btw-regeling. Als we praten over het vervangen van kozijnen, dan geldt dat ongeveer 40% van de opdracht nu onder de 6% btw-regeling valt. En dat terwijl kunststof meestal al voordeliger is dan hardhout.”

Voor meer informatie en afspraken, ook ’s avonds en in het weekend: Groeneveld Kozijnen, René Groeneveld, 06-5377 4073, info@groeneveldkozijnen.nl.

 

13 REACTIES

 1. I think this is one of the most vital information for me. And i am
  glad reading your article. But should remark on few general things,
  The website style is perfect, the articles is really great : D.
  Good job, cheers

 2. Wonderful goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to
  and you’re just too great. I actually like what you have acquired
  here, certainly like what you’re saying and the way in which you say
  it. You make it entertaining and you still take care of to keep it sensible.
  I can’t wait to read far more from you. This is actually a great website.

 3. I am actually delighted to glance at this weblog posts which includes tons of useful information, thanks for providing these information.

 4. I do consider all of the ideas you have presented for your post.

  They are very convincing and can certainly work. Nonetheless, the posts are too brief for beginners.
  May you please lengthen them a bit from next time? Thanks for the post.

 5. I was wondering if you ever considered changing the structure of your site?
  Its very well written; I love what youve got to say.

  But maybe you could a little more in the way of content so people could
  connect with it better. Youve got an awful lot of text for only
  having 1 or 2 images. Maybe you could space it out better?

 6. I delight in, lead to I discovered exactly what
  I was having a look for. You’ve ended my 4 day long hunt!
  God Bless you man. Have a great day. Bye

 7. I’m not sure why but this site is loading extremely slow
  for me. Is anyone else having this problem or is
  it a problem on my end? I’ll check back later on and see if the problem still exists.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here