Home Nieuws Groningen Niekerk viert Palmpasen met prachtig concert

Niekerk viert Palmpasen met prachtig concert

0
Niekerk viert Palmpasen met prachtig concert

NIEKERK – Afgelopen zondag was weer de zondag voor Pasen oftewel Palmpasen. Traditioneel wordt deze dag gevierd door de kinderen, die zingend met een versierde Palmpasenstok langs de huizen gaan. In Niekerk staat men bij deze dag stil met het traditionele Lenteconcert. Dit jaar was het alweer de zevende editie van dit gratis muzikale festijn. Hoewel de Hervormde Kerk niet vol zat, was er zeker weer genoeg belangstelling voor dit initiatief. Het Lenteconcert, gedoopt tot Orbis Lenteconcert aangezien het met dank aan sponsor Instituut Orbis tot stand kan komen, werd dit jaar verzorgd door de Stoperette uit Oost Groningen. Zij bracht een sprankelende en afwisselende mix van musicalliedjes en operette melodieën. Aan het einde bracht ook de Niekerker troubadour weer een paar zelfgemaakte liederen ten gehore brengen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here